Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

5 Manieren om vrouwen voor u te winnen

by admin on januari 7, 2023

Ik heb een mooie auto. Ik heb het gemaakt. Mijn indrukwekkende CV maakt de volgende belachelijk. Ik draag zelfs de laatste Armani. Waarom kijkt ze niet om naar mij? Waarom ben ik altijd alleen??

STOP!

Hoeveel keer heb je op het dashboard van je Corvette geklopt terwijl je aan deze aanhoudende vraag dacht?

De weg naar liefde is bezaaid met gebroken harten en onbeantwoorde liefde. Als je denkt dat je eenzaamheid uniek is, denk opnieuw. Er zijn er genoeg die op hun dashboard slaan om een wereldwijd orkest van verschrikkelijk leed te beginnen.

Maar wanhoop niet. Voor u de bocht uit gaat, schakel je airbags snel in. Deze strategische manoeuvres zetten je terug op de rails.

1) Dress to Kill – Altijd: nee ik ben niet van plan om je met een 5000 euro kostend pak naar de kruidenier te laten gaan of je een Rolex te laten dragen als je met de hond gaat wandelen. Wat ik wil is dat telkens u de straat op gaat u fatsoenlijke kleren draagt. Gebruik een beetje parfum. Scheer u netjes. Heren vrouwen zijn overal. Als u alleen maar mooie kleren aandoet als men naar een bar of feest gaat mist men 95% van de beschikbare vrouwen. Sommige van de beste relaties werden gesmeed tijdens toevallige ontmoetingen aan een bushalte.

2) Bedroom Eyes – Bij het verkennen van nieuwe relaties met die sexy vreemdeling, versterk het oogcontact. Kijk diep in haar pupillen. Laat de rest van de wereld verdwijnen, zelfs als er een groep supermodellen voorbijloopt. Je zult haar prikkelen met de aandacht die zij ervaart als groeiende aantrekkingskracht. Etnologen hebben er een term voor, de paringsblik. Maak je ogen zelfs aantrekkelijker door je pupillen te verwijden; Dr Hess concludeerde dat verwijde pupillen veel aantrekkelijker zijn voor vrouwen. Hoe laat men dan pupillen vergroten? Gewoon staren naar de meest aantrekkelijke delen van een vrouwengezicht en laat je geest vullen met liefdevolle zorgzame gedachten. Uw pupillen zullen van nature uit groeien, en u begiftigen met onweerstaanbare ogen.

3) Visual Caress -Laat je ogen bewegen terwijl je praat. Blijf een beetje hangen rond de neus, zwerft wat rond die wimpers en blijf hangen op haar lippen. Verdrink in haar gelaatstrekken alsof u de Mona Lisa bewondert. Ze zal genieten van uw aandacht.

4) Easter Eggs Heeft u het moeilijk om iets te zeggen? Luister aandachtig naar paaseierení als u praat. Dit zijn ongewone woorden of zinnen die ze zegt. Vraag om toelichting. Zeg: Wat is het verhaal over dat? of Hoe voel je je daarover?

Vrouwen houden ervan om gepolst te worden over hun mening of gevoelens over iets. Breng voorzichtig haar emoties boven met gevoelige open vragen.

5) Keep it Adrenaline Charged ñ Mannen praten over feiten, voorraadcijfers, het betalen van rekeningen en saaie specificaties van motoren. Vrouwen zijn anders. Ze houden van PRATEN OVER GEVOELENS: hoe een nieuwe jurk hen tot in de 7de hemel brengt, hoe de extase van een speciale maaltijd hun duizelig deed worden, hoe shoppen hun diepste problemen doet vergeten.

Maak gebruik van dit door weg te gaan van het praten over feiten. Zoek emotioneel geladen onderwerpen en vraag haar hoe ze zich daarover voelt. Je zult haar nieuwe vertrouweling worden!

Ik weet wat je denkt. Dit is allemaal gezond verstand! Dit is waar, maar vraag jezelf eens af: hoeveel van jullie gebruiken dit zelf? Wees eerlijk.

Ga naar buiten en wees de man waarvan vrouwen houden. Gebruik je gezond verstand!