Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

5 redenen om te kiezen voor een personal training

by WPlugers on september 20, 2017

Veel mensen hebben een abonnement op de sportschool of doen regelmatig thuis sportoefeningen. Natuurlijk is dit goed maar het kan nog beter, namelijk met personal training. Een personal trainer geeft je namelijk een hoop handvatten die je niet hebt als je zelf gaat sporten. Personal trainers vind je eigenlijk overal. Er is personal training in Amsterdam en andere grote steden maar zelf in dorpen vind je tegenwoordig personal trainers.

  1. Wordt gemotiveerd

Een personal trainer zal je ten alle tijden proberen te motiveren om door te zetten. Ben je geneigd om tijdens een training om te geven dan zal de personal trainer je helpen toch door te gaan. Heb je in het algemeen problemen met het blijven sporten, dan kan je dit bespreken met jouw personal trainer. Hij of zij zal je dan helpen om ervoor te zorgen dat je toch je doelen kunt halen.

  1. Sneller afvallen

Personal trainers kunnen ook helpen op het gebied van voeding. In het trainingsschema wordt ook rekening gehouden met de voeding. Op deze manier weet je dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt die nodig zijn om te sporten en dat je ook een juist eetpatroon hebt om je doelen te bereiken. Dit doel kan zijn om af te vallen maar zou ook het opbouwen van spiermassa kunnen zijn.

  1. Geschikte oefeningen

Ga je zelf sporten, dan ga je de oefeningen doen waarvan je denkt dat ze het beste zijn om jouw doelstelling te bereiken. Alleen je weet natuurlijk helemaal niet precies wat nu de meest geschikte oefeningen zijn. Een personal trainer weet dit wel. Hij of zij zal je ook alleen oefeningen laten doen die bijdragen aan het behalen van jouw doelstellingen. Als je nu al zelf sport en besluit om een personal trainer in te huren dan zal je zien dat je waarschijnlijk bepaalde oefeningen niet meer gaat doen en ook nieuwe oefeningen bijleert.

  1. Het doorbreken van gedragspatronen

Mensen hebben vaak gedragspatronen die het (zo snel mogelijk) bereiken van je doelen in de weg staan. In veel gevallen hebben mensen niet eens door dat ze deze gedragspatronen hebben. Een personal trainer helpt je om eerst deze patronen duidelijk te krijgen en vervolgens om deze te doorbreken. Je krijg dus veel inzicht in je persoonlijke valkuilen en leert jezelf dus beter kennen.

  1. Tijdwinst

Door te trainen met een personal trainer, train je veel effectiever. De trainingen zijn heel intensief en een-op-een. Doordat er geen afleiding is duren de trainingen in verhouding korter dan een bezoek aan de sportschool. Hier ben je vaak afgeleid en pak je meer rust tussendoor.