Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

5 Tips voor een zoekmachinevriendelijke website

by SEO Advies MKB on december 13, 2013

SEO Advies MKB heeft 5 tips gepubliceerd voor een zoekmachinevriendelijke website.  Deze 5 basis tips zijn nuttige informatie voor iedereen die een website heeft en goed gevonden wil worden op internet.

Goed gevonden worden op internet

SEO Advies MKB adviseert ondernemers uit MKB en ZZP over zoekmachine optimalisatie. De meeste ondernemers hebben een website. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan het uiterlijk, maar vaak te weinig aandacht aan zoekmachine optimalisatie. Door hun website te optimaliseren voor zoekmachines (SEO) worden ondernemers beter gevonden op internet, krijgen zij meer bezoekers en genereren ze meer leads.

Een SEO-vriendelijke website

Als u met een website goed gevonden wilt worden op internet dat moet de structuur van de website aan een aantal eisen voldoen.

  1. Allereerst is het belangrijk dat de URL’s van de website de keywords bevatten waarop men gevonden wil worden.
  2. Ten tweede is het van belang dat elke pagina een unieke titel en omschrijving heeft met daarin het belangrijkste keyword.
  3. Ten derde moet een goede CSS voor kopregels (headers) en tekst worden gedefinieerd, waarmee de website voor bezoekers en zoekmachines duidelijk en overzichtelijk is.
  4. Ten vierde moet er op de juiste manier verklarende tekst aan images en links kunnen worden toegevoegd.
  5. Als laatste is het belangrijk dat de website een zoekmachinevriendelijke sitemap bevat, waardoor de website goed geïndexeerd wordt.

Vraag gratis 5 tips voor een zoekmachinevriendelijke website aan

In het document “5 tips voor een zoekmachinevriendelijke website” heeft SEO Advies MKB op een eenvoudige wijze beschreven waar een website in de basis aan moet voldoen om goed gevonden te worden op internet. Ondernemers uit MKB en ZZP en andere geïnteresseerden kunnen dit document gratis aanvragen om hun website te optimaliseren.

Over SEO Advies MKB

SEO Advies MKB ondersteunt ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (MKB) en zelfstandigen zonder personeel (ZZP) bij het optimaliseren van hun website voor zoekmachines. Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) worden websites beter op internet gevonden, krijgen zij meer bezoekers en genereren zij meer leads. De ondersteuning voor ondernemers uit het MKB en ZZP bestaat uit advies, implementatie, onderhoud, trainingen en cursussen over zoekmachine optimalisatie. Kijk voor meer informatie op http://www.seoadviesmkb.nl.