Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Accountants verklaring voor alle branches!

by gerardkempers on juli 9, 2019

Heeft u behoefte aan een accountant die eens goed naar uw financiële gegevens kijkt of heeft u verplicht een accountants verklaring nodig? Astrium Accountants helpt u graag verder. Wij zijn een accountantsbureau met de juiste expertise om uw financiële documenten te controleren. Wij beschikken over een WTA vergunning. Dit houdt in Wet Toezicht Accountantsorganisaties. Met deze vergunning hebben wij toestemming om andere organisaties te keuren met een accountantsverklaring. Wij controleren verschillende gegevens van bedrijven. Onze accountants houden zich veelal bezig met de jaarrekening maar wij geven bijvoorbeeld ook fiscaal advies. Ons bureau is gespecialiseerd op ieder financieel vlak. Astrium Accountants is werkzaam in verschillende branches zoals MKB, onderwijsinstellingen, overheidsorganisaties, stichtingen en verenigingen maar ook reisbureaus of notarissen.

Waarom een accountants verklaring?

U kunt een accountants verklaring verplicht nodig hebben maar daarnaast helpen wij bedrijven ook graag met de controle op hun jaarrekening. Dit doen wij zodat de bedrijven of organisaties zeker weten dat hun gegevens op orde zijn en er geen misverstanden ontstaan. Vooral bij ontbrekende deskundigheid binnen het bedrijf zelf op het gebied van accountancy kan het interessant zijn om er zo nu en dan een gespecialiseerde accountant naar te laten kijken. Op deze manier weet u zeker dat u geen gegevens over het hoofd ziet en dat de winst wel zo voorspoedig loopt als u dacht.

Wij controleren de jaarrekening en andere financiële gegevens aan de hand van bepaalde eisen. Als deze gegevens juist zijn, ontvangt u van ons de verklaring. Bij fouten kunt u de gegevens aanpassen (of wij doen dit voor u) en aan de hand hiervan kunnen wij een tweede controle uitvoeren waarna u alsnog de verklaring kunt ontvangen.

Meer informatie

Wilt u kijken hoe het met het financiële beleid is gesteld binnen uw organisatie of heeft u verplicht een accountants verklaring nodig? Neem contact met ons op. Samen bespreken wij hoe we te werk gaan. Bij overige vragen over onze werkwijze of diensten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Op onze website is verschillende informatie te vinden die uw vragen kunnen beantwoorden. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via onze klantenservice.