Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Acne behandeling | Maak jouw huid weer helemaal stralend

by gerardkempers on maart 13, 2020

Het uiterlijk van mensen wordt meestal erg belangrijk geacht. Mensen vinden het belangrijk dat ze er goed uit zien. Je gezicht is je visitekaartje. Het is het eerste waar mensen naar kijken. Voor mensen met acne kan dit ontzettend veel onzekerheid veroorzaken. Ze hebben vaak al van alles geprobeerd om de huidproblemen te verminderen. Goed reinigen, gezond eten, veel sporten. Vaak wil het niet baten. Daarnaast kan het ook juist littekens veroorzaken als je niet goed weet wat je precies aan het doen bent. Zo kun je juist met je goede bedoelingen voor je uit, juist veel schade veroorzaken. Je kunt het best een acne behandeling laten doen door een gespecialiseerde huidtherapeut.

 

Hoe werkt de acne behandeling?

 

De acne behandeling kent twee vormen: de reguliere behandeling en de laserbehandeling. De reguliere behandeling is als het ware een diepte reiniging. In huidpatiënten zie je veel mee-eters, talgophopingen, gestekorrels en puistjes. Als deze verwijderd worden, zie je meestal al veel verbetering. Er kan tijdens deze behandeling ook gebruik gemaakt worden van een klein, dun naaldje. Dit naaldje zorgt ervoor dat de talg makkelijker uit de huid wordt gehaald. Zo kunnen ophopingen worden verwijderd. Dit zal al veel schelen. Echter is acne moeilijk te genezen en zal ook een dieptereiniging niet altijd het gewenste resultaat opleveren. Een laserbehandeling is vrij nieuw, maar levert positieve resultaten op. Er worden speciale gouden deeltjes in de huid gemasseerd. Vervolgens wordt er gebruik gemaakt van laserlicht om de poriën te openen. Op deze manier zullen de talgklieren de gouden deeltjes beter opnemen, waardoor zij stoppen met de overmatige productie van talg.

 

Kosten

 

Het hangt er vanaf hoeveel de acne behandeling zal kosten. Dit hangt er natuurlijk vanaf in welke staat jouw huid op het moment is. Als de acne in een ernstig stadium is, zal het ook langer duren om dit te herstellen.