Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Aerohive Connect nu beschikbaar voor het volledige productportfolio

by marcommit on mei 30, 2017

Amstelveen, 30 mei 2017 – Aerohive Networks® (NYSE: HIVE), leverancier van zakelijke WiFi-oplossingen, maakt de uitbreiding van de Aerohive Connect™ productlijn bekend. Deze lijn is nu beschikbaar voor alle access points en switches. Aerohive Connect stelt bedrijven in staat om op te schalen naarmate hun onderneming groeit, het netwerkbeheer te vereenvoudigen en moeiteloos te upgraden naar de uitgebreide mogelijkheden van Aerohive Select™.

Aerohive Connect beschikt over unieke schaalbaarheid en functionaliteiten, waardoor het hen in staat stelt om klanten te bedienen met een breed scala aan connectiviteits-, beheer- en ondersteuningsopties die aansluiten op de steeds veranderende zakelijke en netwerkbehoeften.

“We zijn blij dat dat Aerohive Connect zo positief wordt ontvangen sinds onze aankondiging in januari”, zegt David Flynn, CEO van Aerohive Networks. “De uitbreiding van Aerohive Connect naar de complete productreeks van Aerohive biedt meer klanten een eenvoudige manier om de volledige waarde van de oplossingen van Aerohive voor draadloze connectiviteit en vanuit de cloud beheerde netwerken te ontdekken. Connect maakt de technologie van Aerohive beschikbaar voor nieuwe markten, klanten, resellers en Managed Service Providers.”

Belangrijkste nieuwsfeiten

  • Aerohive Connect is met name geschikt voor organisaties met een focus op connectiviteit en prijsgerichte organisaties die beperkte on-site IT-middelen hebben, zoals horeca, hotspots en midden- en kleinbedrijf, evenals Managed Service Providers die dergelijke implementaties ondersteunen.
  • Klanten die in een later stadium extra mogelijkheden nodig hebben, kunnen met één klik overstappen op Aerohive Select om direct toegang te krijgen tot geavanceerde functies voor zichtbaarheid, beveiliging en probleemoplossing. Aerohive Select is ook beschikbaar als een in-house oplossing.