Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Alle lekkernijen veilig op de plaats van bestemming

by gerardkempers on februari 13, 2018

Vind jij het leuk om in de keuken bezig te zijn en lekker te bakken? Zit je altijd aan de buis gekluisterd als er weer een nieuw seizoen van  Heel Holland Bakt begint of als ze in Masterchef, van welk willekeurig land ook, mooie taarten maken? Maak je wel eens lekkere en/of mooie taarten, voor jezelf of voor een ander? Dan vind je het vast ook heel erg zonde als je je uiterste best hebt gedaan op zo’n heerlijke creatie, en vervolgens beschadigt ie bij het vervoeren van de taart.

Hoe de taart mooi aankomt waar hij zijn moet

Vervoer daarom je taart altijd in een taartdoos. Deze beschermt de lekkernij tegen buitenaf. Een voordeel van een taartdoos is bijvoorbeeld dat als je je taart moet vervoeren in de regen, hij niet nat wordt en zo lelijk wegsmelt. Of dat er blaadjes of stof of ander vergelijkbaar klein, vervelend spul, in komen, want ook dit soort dingen houdt de taartdoos uiteraard tegen.

Op een kinderverjaardag wordt vaak een themataart besteld. Er zijn tegenwoordig heel veel mensen die dit thuis als bijverdienste maken, niet alleen bakkers, en dit bezorgen of laten afhalen. Stel je voor dat je een prachtige Mickey Mouse taart hebt besteld voor je 2 jarige peuter. En als je hem moet vervoeren, dat deze beschadigt en je mooie themataart helemaal verwoest is. Dat zou heel erg zijn. Daarom is het veel beter om hem te vervoeren in een taartdoos die hem beschermt.

Ook los gebak in de taartdoos

In een taartdoos kun je uiteraard ook losse gebakjes doen. Want ook deze moeten veilig op de plaats van bestemming aankomen. Een bakker doet zijn gebak ook in een taartdoos, als je op bestelling thuis gebak maakt en dit ergens moet afleveren is een taartdoos ook echt een pré. Voor alle lekkernijen die je veilig wilt vervoeren is dit de beste oplossing.