Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Aluminium of kunststof | kozijnen op maat

by gerardkempers on juli 16, 2021

Kozijnen worden steeds uitgebreider en mooier. Wij zijn een bedrijf dat zich specialiseert in het maken van kozijnen op maat. Dit kunnen wij voor elke woning of bedrijfspand doen. In de meeste gevallen hebben wij vaste maten kozijnen voor je klaar liggen maar mocht het nodig zijn op kozijnen op maat te maken dan kunnen wij dat uiteraard voor je doen. Met onze specialisten zorgen wij ervoor dat jij een kozijn krijg waar je echt tevreden mee bent en ook lang meegaat. Ben jij opzoek naar een nieuw raamkozijn dan zit je bij ons goed. Maak een afspraak via onze website of neem telefonisch contact met ons op en dan zoeken we samen naar een geschikt raamkozijn.

Onze werkwijze

Wij vervangen en leveren onder andere kunststof en aluminium kozijnen. Het is mogelijk om voor beide materialen een kozijn op maat te laten maken. Stel dat je nieuwe kozijnen wilt maar je niet weet hoe je dit moet opmeten, geen paniek. Een expert van ons komt dan bij je langs om de exacte maten op te meten. Kort erna zal hij met een passend kozijn komen met het materiaal die je gekozen hebt. Wanneer dit op orde is kunnen de kozijnen op maat worden geplaatst en daar hoef jij zelf totaal geen inspanning voor te leveren.

De service

Wat belangrijker voor ons is dan goede kozijnen is de service die wij leveren. Wij willen graag dat je als klant het gevoel hebt dat er voor je wordt gezorgd in plaats van dat je als klant zelf achter iets aan moet gaan. Zodra je ons ingeschakeld hebt willen wij zoveel mogelijk werk voor je uit handen nemen. Zo zorgen wij ervoor dat je lekker achterover kan leunen. De kozijnen op maat zijn heel populair en kunnen jouw woning iets extra’s toevoegen.