Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Auto huren Zoetermeer – Van verhuizen tot weekend weg

by gerardkempers on september 12, 2018

Ben jij druk bezig met verhuizen? Of wil je je vriendin verassen met een vakantie naar Parijs? Gaan jullie binnenkort met het voetbalteam een weekend survivallen in de Belgische Ardenne? Op de fiets is dit allemaal best lastig en met het openbaar vervoer ronduit vervelend. Het voordeel van een auto huren Zoetermeer is dat je zelf uitmaakt hoe lang je wegblijft, wanneer je de auto op komt halen en wat voor auto je uitkiest.

Auto huren Zoetermeer – Het aanbod

Meerzicht & van Maanen helpt je aan de juiste auto. Het aanbod is zeer breed, waardoor er altijd wat voor je tussen zit. Ontdek een greep uit de selectie in onderstaande alinea’s.

Toyota Auris Hybrid

De Toyota Auris is een fijne stationwagen die ruimte biedt voor vijf personen. Er passen drie grote en twee kleine koffers in. Deze auto is ideaal voor een vakantie, omdat het verbruik erg laag is. Doordat het een automaat is hoef je je nergens meer zorgen over te maken, alleen opletten dat je de goede kant op rijdt uiteraard. Ook hitte is geen probleem middels de airco.

Mercedes Vito Tourer

De Vito Tourer is de juiste auto wanneer jullie met een grote groep op pad gaan. De auto heeft plaats voor acht personen en vier grote koffers. Ruimte zat! Een ander voordeel is dat het een automaat is, dus geen zorgen dat je vrienden je uit zullen lachen omdat je de auto af laat slaan.

Bentley Continental GT

Wil je echt indruk maken? Dan ga je voor de Bentley Continental GT. Deze Engelse bolide vliegt met veel plezier over de weg. Het snelle vermogen gaat schuil onder een zakelijke uitstraling, ook voor business meetings is de auto zeer geschikt. In tegenstelling tot de standaard krappe sportwagen, biedt de Bentley ruimte voor vier personen en 2 grote koffers.

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden van een auto huren Zoetermeer? Neem contact op met de medewerkers van Meerzicht & van Maanen voor vrijblijvend advies.