Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Autoschade in Nieuwkoop

by gerardkempers on juli 29, 2019

Heeft u schade aan uw auto opgelopen? Wij begrijpen hoe vervelend dat kan zijn. Helemaal wanneer het niet eens uw eigen schuld is. Helaas kan het oplopen van autoschade iedereen overkomen. Kleine vormen van autoschade kunnen voor sommige mensen al een doorn in het oog zijn. Om deze reden bent u met autoschade rondom Nieuwkoop bij ons in goede handen. Wij repareren uw schade zo snel mogelijk zodat u voordat u het weet weer onderweg bent.

Schadeherstel voor ieder voertuig

Helaas kan ieder voertuig dat op de weg rijdt schade oplopen. Of je nou in een auto rijdt, een vrachtwagen of op een motor zit, een ongeluk zit in een klein hoekje. Omdat al deze voertuigen schade op kunnen lopen, bent u bij ons op het goede adres om deze schade op te lossen. Onze specialisten zijn gespecialiseerd in het verhelpen van veel verschillende schade, op alle type voertuigen. Met name de veel voorkomende autoschade zoals: blik- en bumperschade, lakschade en ruitschade kunnen wij snel voor u oplossen. Bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden die wij bieden? Kom dan een keer langs of maak een afspraak.

Autoschade snel gerapareerd

Onze garage is gelokaliseerd in Ter Aar, al krijgen we ook veel mensen met autoschade uit Nieuwkoop en omgeving binnen. Het maakt ons natuurlijk ook niet uit waar u vandaan komt en met welk voertuig uw binnenkomt. Wij zullen altijd zorgvuldig met uw voertuig omgaan en de autoschade deskundig oplossen. Op deze manier wordt uw voertuig weer helemaal de oude en bent u voor dat u het weet onderweg. In veel gevallen kunt u zelfs op locatie even wachten terwijl wij uw voertuig repararen.

Schadeherstel bij bedrijfsauto’s

We zien steeds meer bedrijfsauto’s van bedrijven binnenkomen. Bent u op zoek naar een reparatie of onderhoudsbeurt van bedrijfsauto’s of heeft u vragen over een periodieke onderhoudsmogelijkheden? Kom dan een keer langs of maak een afspraak.