Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Autoschade in Uithoorn | Simpel en snel gerepareerd

by gerardkempers on maart 16, 2021

Elke automobilist vreest het, autoschade. De oorzaken van autoschade zijn heel diverse en kunnen overal gebeuren. Bij onze garage is uw schade snel weer gerepareerd zodat u in een veilig voertuig stapt. De specialist in autoschade van Uithoorn staat voor u klaar.

Soort autoschade in Uithoorn

Er zijn vele soorten schade die je kan oplopen aan je auto. Denk aan lak-, bumper en ruitschade wat erg naar kan zijn. Het is begrijpelijk dat je je auto weer zo snel mogelijk gerepareerd wil hebben en in deze gevallen is dit ook vaak mogelijk. Bij zwaardere ongevallen kan er flinke schade zijn toegebracht aan de carrosserie van de auto. Het voertuig wordt dan eerst geïnspecteerd om te kijken of het redden het wel waard is. Is dit niet het geval dan wordt de auto afgekeurd en mag het niet meer de openbare weg op.

Ruitschade

Het is het meest voorkomende soort schade van allemaal, ruitschade. Vaak komt dit door steentjes die van het asfalt om hoog ketsen of door onverharde grindpaden. Dit soort autoschade in Uithoorn is een bijna dagelijks fenomeen waardoor onze vakmannen dit snel hebben opgelost. In het geval van een kleine barst, scheur of sterretje wordt er gebruik gemaakt van een speciale lijm die de barsten opvult en je ruit er weer zo goed als nieuw uitziet. Bij grote schade aan de ruiten zullen we het in z’n geheel vervangen.

Top service

Wij vinden het heel belangrijk dat je auto zo snel mogelijk de weg op kan en we begrijpen dat je enorm baalt van de schade. Daarom geven wij je een snelle, simpele en betaalbare service. Tijdens de reparatie kan je in de kantine wachten met een kop koffie en dan doen wij de rest. Vooraf zullen we met je in gesprek gaan over de eventuele prijs, zo voorkomen we onnodige verrassingen.