Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Barista op locatie | Koffie met een onvergetelijke ervaring

by gerardkempers on november 4, 2019

Er wordt vaak gedacht dat een koffievoorziening van goede kwaliteit veel tijd kost. Echter is dit bij ons niet het geval. Als u een barista op locatie inhuurt zorgen wij zowel voor kwaliteit als voor snelheid. Onze barista’s zijn perfect gecertificeerd en weten dus precies hoe ze de koffie het best moeten bereiden. Daarnaast zijn ze erg gastvrij en dit zorgt ervoor dat de service ook nog eens erg goed is. Dit bij elkaar zorgt voor een heuse koffie beleving. Met onze truck komen wij naar uw locatie. U kunt zelfs ook nog kiezen welke truck u het liefst hebt. We hebben verschillende soorten. U kunt dus kiezen welke het best bij uw evenement past.

 

Barista op uw gewenste locatie

 

De koffiebar heeft een unieke uitstraling. Dit zorgt dus voor een speciale beleving van de koffie. Naast de overheerlijke smaak van de koffie aroma, ziet de koffie er ook nog eens perfect uit. Op deze manier spelen wij in op de echte ‘koffie trend’. Een echte waardige instawaardige koffie, zoals er tegenwoordig vaak gezegd wordt. We hebben geen last van de drukte op evenementen. We bereiden de koffie op hoog tempo. Het hangt af van uw evenement welke truck bij u past. We hebben een ‘industrial’-lijn of bijvoorbeeld een classic zwarte koffietruck. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat uw logo of bedrijfsfilm op onze tv-schermen wordt getoond. Dit is bijvoorbeeld aan te raden op beurzen zodat duidelijk is dat wij bij uw stent horen. Uw bezoekers zullen een speciale beleving hebben aan het evenement. Koffie is ontzettend belangrijk en wij helpen u daar dan ook graag mee.

 

Meer informatie

 

Bent u op zoek naar een barista op locatie voor een speciale beleving? Wij komen graag naar uw evenement. Uw bezoekers zullen er een unieke ervaring aan overhouden. Op onze website kunt u een offerte aanvragen of meer informatie vinden over onze diensten.