Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Bed & Breakfast De Hoefijzer introduceert nieuwe geoptimaliseerde website

by SEO Advies MKB on augustus 28, 2014

Bed & Breakfast De Hoefijzer heeft haar nieuwe geoptimaliseerde website geïntroduceerd die tot stand is gekomen in samenwerking met De Louw IT & Advies en SEO Advies MKB. De nieuwe website is technisch en inhoudelijk geactualiseerd en tevens geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Overnachten in Bed & Breakfast De Hoefijzer in Reek

Gezellig overnachten bij Bed & Breakfast De Hoefijzer in ReekDe Hoefijzer in Reek is een oergezellige en luxe Bed & Breakfast die zich kenmerkt door de Brabantse gemoedelijkheid. U overnacht temidden van vele natuurgebieden, zoals de Reekse bossen, Herperduin, de Maashorst en de Maasmeanders. In dit gebied kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken, geholpen door de vele knooppuntroutes die door het gebied lopen. Tevens kunt u vanuit Bed & Breakfast De Hoefijzer leuke en gezellige uitstapjes maken naar Nijmegen en Den Bosch, attractieparken zoals de Efteling en Burgers Zoo, de route volgen van Operatie Market Garden, of overnachten voorafgaand aan uw busreis met Peter Langhout Reizen.

Technische en inhoudelijke update van de website

De website van Bed & Breakfast De Hoefijzer bestond al enkele jaren en was technisch en inhoudelijk niet meer actueel. De Louw IT & Advies, een ervaren bedrijf in ICT en automatiseringsconsultancy, heeft de website met een volledig nieuw webdesign ge-update naar de laatste stand der techniek. Hierbij verzorgt zij ook de hosting en het onderhoud. Daarmee is de website technisch en inhoudelijk weer van deze tijd en voldoet zij weer aan de wensen en eisen van De Hoefijzer.

Beter gevonden worden door zoekmachine optimalisatie (SEO)

Om de vindbaarheid van de website te vergroten, heeft SEO Advies MKB de website geoptimaliseerd voor zoekmachines. De zoekmachine optimalisatie bestond uit het optimaliseren van de diverse pagina’s op de website op basis van overnachten in combinatie met de vele activiteiten en mogelijkheden die de omgeving biedt. Hiermee wordt Bed & Breakfast De Hoefijzer beter  en makkelijker gevonden door wandelaars, fietsers en andere bezoekers die een overnachting zoeken nabij de prachtige natuurgebieden van Noord-Oost Brabant.

Over Bed & Breakfast De Hoefijzer

Bed & Breakfast De Hoefijzer is een oergezellige en luxe bed & breakfast in Reek, die zich kenmerkt door de Brabantse gemoedelijkheid. Het ligt temidden van prachtige natuurgebieden en biedt vele mogelijkheden voor wandelen, fietsen en het bezoeken van steden en attractieparken. Kijk voor meer informatie op de website van Bed & Breakfast De Hoefijzer.

Over De Louw IT & Advies

De Louw IT & Advies verschaft het midden- en kleinbedrijf (MKB) en zelfstandigen zonder personeel (ZZP) de mogelijkheid kansen te benutten. Door de inzet van ICT, automatisering en online diensten helpt zij de efficiëntie van bedrijven en werkplekken te optimaliseren. Kijk voor meer informatie op de website van De Louw IT & Advies.

Over SEO Advies MKB

SEO Advies MKB ondersteunt ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (MKB) en zelfstandigen zonder personeel (ZZP) bij het optimaliseren van hun website voor zoekmachines. Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) worden websites beter op internet gevonden, krijgen zij meer bezoekers en genereren zij meer leads. De ondersteuning voor ondernemers uit het MKB en ZZP bestaat uit advies, implementatie, onderhoud, trainingen en cursussen over zoekmachine optimalisatie. Kijk voor meer informatie op de website van SEO Advies MKB.