Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Bedrijfsfraude

by dino4949 on oktober 28, 2019

Bedrijfsfraude komt vaker voor dan je zou denken. Zelfs binnen jouw bedrijf loop je het risico op fraude. Dit kunnen kleine dingen zijn zoals een pak printpapier dat mee naar huis genomen wordt. Maar het komt ook voor dat er bonnetjes verkeerd gedeclareerd worden. Twee op de tien bedrijven krijgt jaarlijks te maken met bedrijfsfraude. De criminaliteit vindt plaats bij de eigen medewerkers. Natuurlijk kan je dit niet op je beloop laten gaan. Maar je moet wel met een serieuze bewijslast komen om het probleem aan te pakken. Je kan niet zomaar iemand ontslaan omdat je het vermoeden hebt dat hij of zij fraude gepleegd heeft. Gelukkig kunnen onze privé detectives je hierbij helpen. We kunnen helpen met een professionele bewijslast. Zo kan je echt stappen nemen om je personeel te ontslaan. Vooral als je duidelijk bewijs hebt dat iemand binnen je bedrijf iets gestolen heeft. We helpen je hier graag bij en huur ons dan ook gerust in bij een vermoeden. De schade loopt jaarlijks in de miljoenen en wij kunnen helpen om het probleem binnen jouw bedrijf op te lossen.

Huurfraude? Het komt bij 20% van de woningen voor

Huurfraude is door het tekort aan woningen een groot probleem in Nederland. 20% van de woningen wordt onderverhuurd terwijl dit niet toegestaan is. Je loopt hierdoor geld mis en je zit met een huurder die zelfs huurbescherming heeft. Huurfraude aanpakken is best ingewikkeld, maar wij kunnen je als privé detective hierbij helpen. We zorgen voor de officiële bewijslast en helpen je om de huurproblemen op te lossen.