Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Bedrijfsinrichting uitbesteden

by admin on november 19, 2021

Over ons

Omdat uw pand hét visitekaartje van uw bedrijf is, is het noodzakelijk om een representatieve uitstraling te behouden. Het hele proces van bedrijfsinrichting is een langdurige klus waar wij u geheel van kunnen ontzorgen. Onze jarenlange ervaring leidt tot creatieve oplossingen voor zowel kantoren en tandartspraktijken. Het is van essentieel belang om uw werknemers, klanten en patiënten in een warm pand te ontvangen zodat zij zich direct bij binnenkomst op hun gemak voelen.

Onze aanpak

Wij regelen het gehele proces van A-Z en houden u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen over het proces van de bedrijfsinrichting. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken en om eventuele miscommunicaties te voorkomen krijgt u 1 aanspreekpunt toegewezen. Als eerste stap van onze samenwerking komen wij graag langs om eens kennis te maken en een rondje door het pand te lopen om wat inspiratie en mogelijkheden te bespreken. We nemen al uw wensen en voorkeuren mee naar huis en beginnen direct met tekenen. Wanneer alles volledig naar wens is beginnen wij met de realisatiefase. Hierin verbouwen wij uw gehele kantoor of tandartspraktijk.
We werken zo snel mogelijk naar het leukste punt van het proces toe, de overhandiging van de sleutel en de opening van uw nieuwe pand.

Service

Ervaring leert dat zowel wij als onze klanten het fijn vinden om bij het gehele proces van bedrijfsinrichting goed klantcontact te behouden. Zo komen wij en u niet voor onverwachte verrassingen te staan, daarom wordt er van tevoren ook een duidelijke prijs afgesproken. Bij eventuele problemen nemen we graag direct contact met u op en overleggen wij wat de volgende stappen zijn die wij gaan ondernemen.

Contact

Mochten er verdere vraagstukken zijn of heeft u eventuele opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en mogelijk advies kunnen geven.