Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Belgisch biercafé

by gerardkempers on april 30, 2018

Wilt u graag in een sfeervol biercafé gaan genieten van heerlijk Belgisch bier? Kom naar het Belgisch biercafé in Delft. In het biercafé zijn er wel 43 verschillende soorten bier aanwezig. U kunt kiezen of u deze uit de tap of uit de fles wilt.

 

Soorten bier

Wat denkt u van een heerlijke Jupiler, Leffe, La Chouffe of Duvel. Of wilt u toch liever een speciaal biertje bijvoorbeeld een Dikke Mathilde, Delirium Tremens, Cuvee de Chateau of een Gouden Carolus Tripel. Hier zegt niemand toch nee tegen.

 

Mogelijkheden van het biercafé

In het biercafé kunt u naast het authentieke bier ook lunchen en dineren. Hoe lekker is het om na een dagje shoppen in Delft te gaan genieten van het bier in het biercafé en daarnaast ook gebruik te maken van een overheerlijk diner? Of dat u tijdens het winkelen door komt lunchen in het biercafé? Wij hebben voldoende mogelijkheden voor u om van uw dag een topdag te maken. Wie slaat er nou een geitenkaas salade met walnoten, Luikse stroop en spekjes af of een Oosteinde salade met gamba’s, inktvisringen, tonijnsalade en gerookte zalm? Kijk op onze website voor de openingstijden en de menukaarten.

 

Historische grond van bier drinken

Ook cultuursnuivers zijn welkom in het biercafé. Het biercafé staat op historische grond. Het biercafé is gevestigd aan de Beestenmarkt in hartje Delft. De geschiedenis van de Beestenmarkt gaat terug naar de 15e eeuw. Zo kunt u genieten van authentiek bier in een historisch biercafé.

 

Komt u gezellig met u familie, vrienden of collega’s lunchen of dineren en daarnaast genieten van het bier? Het biercafé is geschikt voor grote groepen onze koks in de keuken hebben diverse menu’s samengesteld voor groepen groter en kleiner dan vijftienpersonen.

 

Welke gelegenheid pakt u aan om in het biercafé wat te komen drinken en eten?