Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Bijtelling in 2015; profiteren van de beste prijzen.

by Forresult - Experts in online on oktober 30, 2015

Ieder die in een auto van de werkgever moet bijtelling betalen over het maandelijks inkomen. De bijtelling verschilt per model. Het bijtellingspercentage wat berekend wordt, wordt berekend aan de hand van verschillende bijtellings categorieën. Deze categorieën zijn opgesteld op basis van de hoeveelheid CO2 uitstoot per kilometer. Zo heeft een elektrische of hybride auto een lage bijtelling en wordt er meer gerekend voor een zware auto die rijdt op diesel.

Bijtellingspercentage 2015

In 2015 zijn er verschillende categorieën waarin een leaseauto kan vallen. VWP Shortlease heeft de mooiste modellen met de laagste bijtelling die direct uit voorraad leverbaar zijn. Wanneer auto’s nog tenaamgesteld worden tot en met 31 december 2015 gelden de bijtellingspercentages van 2015. Deze percentages staan dan vast tot het einde van het leasecontract. U kunt dus nog tot 60 maanden profiteren van de huidige bijtellingspercentages.

Bijtellingscategorieën 2015

De categorie waar het effect van de nieuwe bijtellingregelingen het groot is, is binnen de 14% bijtellings-klasse. Dit betreffen auto’s met een CO2-uitstoot van 51-82 gram per kikometer. Deze volledige categorie valt vanaf 1 januari in de categorie 21% bijtelling. Dat is een groot verschil! Op dit moment kennen we de volgende categorieën:

CO2-uitstoot Bijtellingscategorie
0 gr/km 4% van de catalogusprijs
1-50 gr/km 7% van de catalogusprijs
51-82 gr/km 14% van de catalogusprijs
83-110 gr/km 25% van de catalogusprijs
Auto niet ouder dan 15 jaar 25% van de werkelijke waarde