Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Binnen tien minuten een lening aanvragen

by ARTICULUS.nl on februari 13, 2019

Een lening aanvragen kost niet veel tijd en dat geldt ook voor leningen van zakelijke aard. Wil je een zakelijke rekening openen? Dan is het verstandig om te kijken naar de voorwaarden van de verschillende kredietverstrekkers. Je doet er verstandig aan om meerdere kredietvertrekkers eens goed onder de loep te namen.

Zakelijkelening.nl is een website waarop u acht kredietverstrekkers kunt vergelijken. Het vergelijken wordt u zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Zo kun je je goed laten informeren voordat u doorgaat tot eigen keuze. Op zakelijkelening.nl kunt u het gemakkelijkst aan informatie komen om met succes een lening af te sluiten.

De website heeft meerdere functie die nuttig zijn voor de beginnende ondernemer. De website heeft naast de vergelijkingsfunctie tevens meer overige informatie die de startende en gevorderde ondernemer verder kunt hepen. Ook vindt je op de website veel berichtgeving over de financiële wereld en de website houdt economische trends in de gaten die de moeite waard zijn om te blijven volgen.

Het aanvragen van een zakelijk krediet is heel makkelijk. Ook kost het je weinig tijd: de aanvraag is vaak binnen tien minuten kaar. Het opvolgende proces is ook snel; binnen een werkdag weet je al of de aanvraag is goedgekeurd of niet.

De twee meest prominente kredietverstrekkers die we vandaag willen uitlichten zijn: Funding Circle en Swish Fund. Funding Circle lichten we uit omdat we hiermee te maken hebben met een kredietvertrekker die geen jaarcijfers hoeft in te zien. U kunt dus al een krediet krijgen, zonder dat u uw jaarcijfers hoeft te laten zien.

De kredietverstrekker Swish Fund is een andere optie waar veel ondernemers voor gaan. De ondernemers kiezen hiervoor, voor het grote aantal mogelijkheden. De lenigaanvraag kan namelijk variëren tussen de 3.000 euro tot en met 250.000 euro. De looptijden zijn net zo flexibel: zo kort als drie maanden of zo alsnog als 12 maanden. Aan u de keus.