Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Binnenkort een feestje, maar nog geen zaal?

by gerardkempers on juli 27, 2017

Wil je binnenkort een feest geven, maar ben je nog op zoek naar een zaal. Bij Stichting Tennispark de Delftste Hout hebben wij genoeg zalen ter beschikken. Een zaal huren Delft was nog nooit zo makkelijk, want wij hebben veel verschillende soorten zalen voor verschillende gelegenheden. Het is zelfs mogelijk om meerdere zalen te huren. Stel je wil een dansfeest geven, maar de bezoekers houden niet van dezelfde soort muziek. Dan is het bijvoorbeeld een idee om 2 zalen te huren met elk een andere muziekstijl. Je kan dan ook nog een zaaltje met een bar erin huren zodat daar mensen kunnen chillen en even kunnen bijkomen van het dansen bijvoorbeeld. Wanneer je bij ons een zaal huren Delft gaat doen is er van alles mogelijk. Onze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

Tennissen bij Tennispark De Delftse Hout
Naast een zaal huren Delft kan er natuurlijk ook gewoon getennist worden! Het is zelfs bewezen dat tennissen goed voor je is en dan vooral wanneer er met het bedrijf getennist wordt. Medewerkers zijn gemotiveerder en minder vaak ziek dan voorheen wanneer er getennist is met het bedrijf. Een tennis clinic is hiervoor ook een leuk idee. Een clinic is een reeks lessen op niveau die je met een groep doet met een leraar. Het is ook een leuk idee om als bedrijfsuitje bij ons te komen tennissen en erna een diner, receptie, borrel of feest te geven in één van onze zalen. Een zaal huren Delft kan bij ons! Het is ook een optie om een tennisbaan te huren, dit kan eenvoudig online geregeld worden. Wij beschikken over 12 buiten tennisbanen en 9 binnen tennisbanen. Er kan bij ons dus bij elke weersomstandighedenden getennist worden! De prijzen verschillen wel in de zomer en winter. Wil je meer informatie? Kijk dan op onze website.