Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Brandschade

by Bas101 on januari 13, 2017

Door brand in een woning of bedrijfspand kan veel brandschade en rookschade ontstaan. Zelfs waterschade! Bij al het interieur, de spullen, de muren en ook tussen de muren en in het plafond ontstaat schade. Dit zorgt er voor dat uw gebouw onbewoonbaar en ook onmogelijk om er in te werken. Wanneer u dit soort schade heeft, is het belangrijk dat u een deskundig schoonmaakbedrijf inhuurt dat gespecialiseerd is in brandschade. S.I.S. Schoonmaak biedt specialistische hulp na een woningbrand of brand bij uw bedrijf.

Brandschade schoonmaken

Bij de schoonmaak van brandschade, rookschade en ook waterschade is het belangrijk dat dit snel en deskundig gereinigd wordt. Wacht dus hier dus absoluut niet te lang mee. De calamiteitendienst van S.I.S. Schoonmaak staat klaar om in heel Nederland uw schade te reinigen. Of u nu grote of kleine roetschade heeft, wij kunnen binnen 1 uur na alarmering op locatie zijn.

Als u S.I.S. Schoonmaak inschakelt, dan nemen zij het hele project over. Van de waterschade, roetschade en brandschade schoonmaken tot de afhandeling met de verzekeraar. De meeste verzekeringen vergoeden deze schoonmaak. Met snelheid en precisie wordt alles zo goed mogelijk opgelost, zodat u snel zorgeloos verder kunt met de dingen die er voor u toe doen.

Het beste middel tegen brandschade is nog altijd branden voorkomen. Het risico kunt u al aanzienlijk verminderen met enkele simpele dingen:

  • Zet alle apparaten in huis of op kantoor uit wanneer deze niet meer gebruikt worden.
  • Leeg de pluizenfilter in uw wasdroger. De hete lucht kan dan minder goed ontsnappen en de stof kan brand vatten.
  • Sluit niet te veel apparaten aan op een enkele stekkerdoos. Hierdoor kan kortsluiting ontstaan.

Schoonmaakbedrijf S.I.S.

S.I.S. Schoonmaak biedt meer dan alleen reiniging van brandschade en waterschade. Het schoonmaakbedrijf is ook gespecialiseerd in industriële reiniging. Hierbij kunt u onder andere denken aan de reiniging van installaties, tanks en leidingen.

S.I.S. is daarnaast ook het enige schoonmaakbedrijf dat gecertificeerd is om bij laboratoria zuurkasten te reinigen. Alle werkzaamheden worden verricht volgens de strikte veiligheidseisen. Ook voor andere schoonmaak in laboratoria kunt bij ze terecht. U bent er van verzekerd dat alles specialistisch gereinigd wordt, zodat de gezondheid, veiligheid en het milieu niet in gevaar komt.