Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

BRON Jewelry

by gerardkempers on augustus 21, 2018

De mooie sieraden van BRON Jewelry zijn klassiek, maar ook modern tegelijk. Het merk combineert haar sieraden met klassieke, vrouwelijke en eigentijdse thema’s. Door deze kernwaarden met elkaar te combineren komen zij tot de sieraden die zij aanbieden. De sieraden zijn erg divers en met veel verschillende outfits te combineren. Zo kan je de sieraden bijvoorbeeld in geel, wit of roségoud aanschaffen. Deze worden gecombineerd met diamanten, parels en edelstenen in allemaal verschillende kleuren.

Verschillende collecties
Er zijn binnen BRON Jewelry diverse collecties te vinden. Bij veel sieraden is het ook mogelijk om deze met elkaar te combineren, zo voelt het steeds weer alsof je nieuwe sieraden om hebt. Het bedrijf BRON Jewelry gaat natuurlijk ook met de laatste trends mee.

Verschillende sieraden trends
Zoals hierboven verteld, gaat het sieradenmerk BRON Jewelry ook met de sieraden trends mee. Zo gaan zij mee met het combineren van de sieraden trend. Combineer bijvoorbeeld verschillende armbanden, kettinkjes en ringen met elkaar. Wat we verder veel zien de komende tijd, zijn minimalistiche sieraden. Denk bijvoorbeeld aan kettinkjes met een klein hangertje eraan. De sieraden kan je in veel verschillende situaties en met veel verschillende outfits combineren. Daarnaast zien we steeds vaker dat ketttinkjes van verschillende hoogtes met elkaar te combineren zijn, zo hoef je niet meer tussen je twee favoriete kettinkjes te kiezen.

De Cluse horloges zijn daarnaast ook steeds populairder aan het worden. Deze horloges worden ook vooral door influencers steeds vaker gedragen, en dit slaat aan! We zien op horlogegebied vooral minimalistische horloges terugkomen. Daarnaast zien we steeds vaker kleur in horloges terugkomen, en dit mag ook steeds opvallender! Verder zien we dat horloges ook steeds vaker gecombineerd worden met sieraden. Denk bijvoorbeeld aan een minimalistich horloge gecombineerd met een minimalistisch armbandje, perfect toch! Daarnaast zien we steeds vaker dat het horloge de eye catcher van een outfit mag zijn.