Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

CIPP | De snelste manier om uw leidingen te renoveren

by gerardkempers on augustus 15, 2019

Scheuren in de leidingen, kapotte voegen. In tijden van droogte zoeken wortels van planten en bomen naar een vochtige omgeving. Via de scheuren en voegen zullen zij zich dan nestelen in de leiding. Dit zijn allemaal factoren van leidingen die verouderd zijn en aan vernieuwing toe zijn. CIPP staat voor Cured-In-Place-Pipe. Dit is een techniek die tegenwoordig veel wordt toegepast voor het renoveren van de leidingen. Vroeger moesten de leidingen nog worden opgegraven om ze te vervangen. Naast dat het veel tijd kostte en dus veel overlast, was men ook nog eens veel meer geld kwijt. Met onze nieuwe techniek is dit niet het geval en is binnen één of meerdere dagen het riool hersteld.

 

CIPP | Wat is het?

Bij CIPP wordt het riool niet opgegraven. Er wordt een flexibele kous in de leiding aangebracht. Met behulp van luchtdruk (ofwel stoom), waterdruk of in sommige gevallen met uv-licht wordt deze kous uitgehard. Na het uitharden bestaat de leiding niet uit voegen of randen waardoor de binnenkant helemaal glad is. De afvoercapaciteit wordt hierdoor vergroot. Naast dat het veel voordelen heeft is de levensduur van de leidingen ook nog eens met 50 jaar verlengd. Het is dus een investering voor de toekomst.

We vinden de belangen van de betrokken partijen erg belangrijk. We zorgen er daarom voor dat we weinig overlast veroorzaken. Doordat de leidingen niet opgegraven hoeven te worden, kan het verkeer gewoon ongestoord doorgaan. We moeten wel de leidingen tijdelijk buiten gebruik zetten maar we spreken dan over één of meerdere dagen. U moet er dus één dag voor inleveren maar bent wel de komende 50 jaar voorzien van een goed riool.

 

Contact

Moeten uw leidingen vervangen worden en wilt u dit met de CIPP doen? Neem contact op met ons. Iedere situatie is anders en met onze adviseurs kijken wij graag samen met u hoe we uw leidingen het best kunnen renoveren. Op onze website vindt u onze klantgegevens.