Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Cleanprofs kan terugkijken op een geslaagde schoonmaakactie in Harderwijk

by Peltier on maart 31, 2014

cleanprofs Piet Paulusma supporter van SchoonVuilontainers krijgen een grondige wasbeurt, zowel aan de binnen- als buitenkant. Tijdens de landelijke opschoondag heeft Cleanprofs gratis afvalcontainers gereinigd in Harderwijk. Bewoners in de Wijk Drielanden gaven de containerreinigers van Cleanprofs een flinke uitdaging, want de afvalcontainers waren al lang niet schoongemaakt! Dit zorgde vroegtijdig voor een probleem.  Het schone water was op, maar met de hulp van Snel Herstel Harderwijk konden de reinigingsvoertuigen weer worden bijgevuld op de nieuwe gemeentewerf. Bijna 4.000 schone en frisse containers vertelde Wethouder Pieter Teeninga in Piets Weerbericht. Hij sprak tijdens de uitzending ook zijn waardering uit voor de bewoners en scholieren die in hun buurt hebben geholpen aan de grote voorjaarsschoonmaak.

Harderwijk is supporter van SchoonCleanprofs Uw containerreiniger
Harderwijk is ook schoner en frisser geworden door de inzet van vele vrijwilligers en leerlingen van scholen. Met veel enthousiasme hebben zij de afgelopen week zwerfafval in hun leefomgeving opgeruimd. Voor Cleanprofs meer dan voldoende reden om deze betrokken en verantwoordelijke inwoners van Harderwijk in het zonnetje te zetten. Hiervoor was speciaal Piet Paulusma door Cleanprofs ingehuurd om naar de Vischmarkt te komen, waar de beroemde weerman samen met leerlingen van Het Talent en Het Startblok het weer presenteerde. Voorafgaand aan de tv-opnamen werden de leerlingen en aanwezige vrijwilligers getrakteerd door Cleanprofs. Zij hebben genoten van een lekker frietje en drankje op de boulevard. Speciaal hiervoor was voor de Supporters van Schoon ruimte vrijgemaakt bij Cafetaria de Wissel.

Cleanprofs wacht op schoon waterSnel Herstel is echt snel
De vuilcontainers in de wijk Drielanden waren sterk vervuild, waardoor de Cleanprofs wagens halverwege de dag een tekort hadden aan schoon water. De commercieel directeur, Arie Kwakernaat van Cleanprofs, ”Wij zijn om 8 uur gestart met ons team en wij merkten al snel dat de meeste containers nooit of slecht waren gewassen. Onze reinigers wilden laten zien wat wij kunnen en gaven de containers een grondige wasbeurt, zowel aan de binnen- als buitenkant. Dit kost meer water dan gebruikelijk.“ Met een enkel telefoontje naar Snel Herstel was de oplossing snel gevonden. De 8 reinigingsvoertuigen konden terecht bij de nieuwe en modern ingerichte gemeentewerf van Harderwijk, die pas op 12 april a.s. officieel zal worden geopend. De heer Kwakernaat is zeer te spreken over deze bijzonderde samenwerking met de gemeente Harderwijk. “Dankzij de snelle ondersteuning van de gemeente konden wij met de gratis reiniging laten zien welke milieuvoordelen er zijn te behalen met het professioneel laten reinigen van afvalcontainers. Cleanprofs werkt alleen met schoon water en het verwerken van het vervuilde spoelwater gebeurt bij één van onze zes servicepunten in het land. Hiermee wordt voorkomen dat vervuild water niet in het oppervlaktewater terechtkomt. De gemiddelde burger wast zijn bak één of twee keer per jaar met chemisch reinigingsmiddel. Voor Harderwijk, met zo’n 24.000 minicontainers, komt dat al gauw op ruim 30.000 liter ongewenst afvalwater.”

Bekijk hier de opname van Piet Paulusma 29 maart 2014
SBS6:  Piets weerbericht in Harderwijk -Cleanprofs-

Voor meer informatie over Cleanprofs: www.cleanprofs.nl

Meer informatie over Supporter van Schoon en de Landelijke Opschoondag
www.supportervanschoon.nl

Ben jij  Supporter van Schoon?

Piet-Paulusma cleanprofs harderwijk