Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

coaching

by admin on mei 31, 2021

Ik richt mij enerzijds op coaching/ervaringsgericht leren met behulp van paarden en anderzijds op het energetisch behandelen van zowel mensen als dieren. Beiden aangevuld met aromatherapie en bloesemremedies. Weer in balans komen en verbinding maken met jezelf om vanuit daar je met een ander (of het paard) te kunnen verbinden staat hierbij centraal.
Ontspannende behandelingen voor mensen, paarden en andere (huis)dieren:  Alle behandelwijzen zijn er op gericht het zelfhelende vermogen te activeren De verschillende behandelingen zijn een goede aanvulling op andere (natuur)geneeskundige behandelingen, waardoor deze meer effect zullen hebben. Er wordt gebruik gemaakt van healing, aromatherapie, stemvorken en bloesemremdies
Coaching sessies ervaringsgericht leren met behulp van paarden: Hervind de verbinding met jezelf en die met de paarden. Ontdek wat de paarden naar jou toe spiegelen en hoe ze jou kunnen helpen om als persoon te groeien. Zowel voor kinderen als voor volwassenen.

 

Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van onderstaande behandelwijzen. Alle behandelwijzen zijn er op gericht het zelfhelende vermogen  van het dier te activeren De verschillende behandelingen zijn een goede aanvulling op andere (natuur) geneeskundige behandelingen, waardoor deze meer effect zullen hebben.

Healing
Healing is het doorgeven van de liefdevolle universele energie via je handen. Deze energie helpt het lichaam om zichzelf weer in balans te brengen en blokkades op te heffen.

Stemvorken (fonoforese)
Fonoforese is een behandeling met geluidsfrequenties door middel van stemvorken. De harmoniserende trilling van de stemvork werkt door tot in alle cellen van het lichaam en het energiesysteem. Daar waar de balans verstoord is zal het lichaam weer mee willen resoneren met deze natuurlijke trillingen.

Plantenkracht
Elke plant heeft zijn eigen geneeskrachtige eigenschappen. Ze kunnen helpen bij zowel fysieke, mentale als emotionele blokkades. In de vorm van bloesemremedies en essentiële oliën helpen ze jou bijvoorbeeld om weer in je eigen kracht te gaan staan, innerlijke rust te vinden, je concentratie te verbeteren, minder gestrest te zijn en meer in balans te komen. Zowel voor jou als je paard kan ik een persoonlijke bloesemremedie samenstellen of een flesje essentiële olie uitzoeken die jullie verder helpt in jullie ontwikkeling!

De therapieën kunnen worden ingezet bij zowel fysieke, mentale als emotionele problemen.
kijk voor meer informatie op: www.oerpaarden.nl