Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Communicatie op afstand

by sannevermeulen on januari 11, 2018

Dankzij de moderne technologie is er veel meer mogelijk dan vroeger. Vooral communiceren is een stuk makkelijker geworden. Dit merk je op verschillende gebieden. Er is in het dagelijks leven veel meer mogelijk wat veel voordelen oplevert. We gaan het hebben over communicatie op afstand op verschillende gebieden.

Zorg op afstand

Een vorm van moderne communicatie waar veel mensen iets aan hebben is zorg op afstand. Deze vorm van zorg is 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. Als je hulp of zorg nodig hebt maar dit niet continu nodig hebt, is dit een ideale oplossing. Met zorg op afstand is er altijd iemand in de buurt om te komen wanneer dit nodig is. Dit gebeurt via beeldzorg. Als je bijvoorbeeld alleen woont maar het een fijn idee vindt dat iemand een oogje in het zeil houdt, maak je op een vast tijdstip contact met een verpleegkundige via een beeldscherm. Ook kun je zelf contact opnemen als het niet goed gaat. Indien nodig kan de verpleegkundige ook langskomen. Ideaal als je wel zelfstandig wil blijven, maar op zijn tijd controle nodig hebt.

Communicatie met je vrienden ver weg

Als je familie of vrienden hebt die ver weg wonen, is het een fijn gevoel dat je contact kan blijven onderhouden. Dit kan tegenwoordig gelukkig erg makkelijk via bijvoorbeeld Skype. Alle technologie heeft ervoor gezorgt dat je iemand nooit helemaal hoeft te missen als hij of zij gaat reizen. Er worden zelfs een hoop relaties mee gered. Vroeger had je het misschien uitgemaakt als je partner een jaar wegging, maar tegenwoordig is contact onderhouden zo makkelijk dat dit nu niet meer nodig is.

Het Nieuwe Werken

Ook werken kan tegenwoordig een stuk gemakkelijker op afstand. Dit was jaren geleden ondenkbaar. Er is zelfs een naam voor: Het Nieuwe Werken. Het Nieuwe Werken betekent efficiënter werken. Dit kan inhouden dat personeel deels thuis werkt of op een flexibele werkplek. Of dat personeel zelf de uren indeelt. Dankzij goede technologie is dit mogelijk. Er wordt online zelf bijgehouden wanneer er wordt gewerkt en er kan bijvoorbeeld worden ingelogd op een online bedrijfsnetwerk. Steeds meer bedrijven doen tegenwoordig aan Het Nieuwe Werken.