Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Creatief met een oude houten vloer

by Marloes83 on maart 29, 2021

Houten vloeren zien er vaak fantastisch uit. Het is net alsof je een stukje natuur in huis haalt. Maar soms ben je toe aan iets anders en vervang je de vloer met andere vloerbedekking en dan blijf je met je prachtige houten vloer zitten. Of toch niet? Wist je dat je super creatieve dingen kunt doen met jouw oude vloerplanken? In dit artikel lees je allerlei creatieve en leuke manieren waarin je jouw oude vloer kunt verwerken. 

Bevestig je oude houten vloer aan de muur

Een houten vloer bestaat natuurlijk uit… Jawel, planken! En wat is er nou leuker dan mooie wandplanken van echt hout aan de muur. Denk bijvoorbeeld aan lange wandplanken boven je bank of kleine kruidenplankjes in de keuken. Niet alleen geeft dit een natuurlijke uitstraling aan jouw huis, maar heb je ook nog eens hele unieke planken die je nergens anders gaat vinden in huis! Een echte eyecatcher.

Een tafel maken van jouw oude houten vloer

Misschien zie je ze weleens in de winkel staan, mooie houten tafels gemaakt van planken. Maar hoe leuk is het om jouw houten vloer om te toveren in een tafel! Door een grote eettafel te maken van jouw vloer, heb je toch nog een stukje herinnering aan de mooie vloer in huis staan. De vloer heeft vaak al vele dingen meegemaakt, waardoor de planken een authentieke uitstraling geven aan de tafel. 

Een houten vloer omtoveren tot een deur 

Veel deuren zijn tegenwoordig strak en modern. Hoe tof zou het zijn om een grove houten deur te hebben? Deuren van hout kun je helemaal maken zoals jij het wilt. Ga je voor een boerderij uitstraling? Of toch iets meer strak? Maak ervan wat jij wilt!

Meer inspiratie voor het hergebruiken van jouw houten vloer

Er is zoveel mogelijk met een houten vloer. Heb je weleens gedacht aan het maken van een kast? Of wat dacht je van lambrisering, stoelen en tuinmeubels? Ook het maken van fotolijsten van jouw oude vloer is heel mooi en authentiek!

Enthousiast geworden naar creatief zijn met een houten vloer?

Ben je helemaal enthousiast geworden, maar heb je geen oude houten vloer? Dan kun je deze dingen natuurlijk ook maken van een nieuwe houten vloer! Ook een parketvloer dient zich goed voor deze creatieve ideeën. Waar ga jij vandaag mee aan de slag?