Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

De arrangementen bij Restaurant Gouda

by gerardkempers on maart 30, 2018

In dit artikel bespreken we graag de verschillende arrangementen van restaurant Gouda. Deze horecagelegenheid biedt een verscheidenheid aan verschillende arrangementen aan. In dit artikel besteden we aandacht aan en aantal van deze creatieve en heerlijke mogelijkheden. Mensen kunnen een keuze maken uit landelijke gerechten tot culinaire regionale specialiteiten.

 

Goudse kaas

Gouda staat natuurlijk bekend om haar status als kaasstad. Restaurant Gouda speelt hier heel slim op in met een arrangement met verschillende gerechten en hapjes die alles met kaas te maken hebben. Zo serveren ze bijvoorbeeld soep met kaasstengels. Daarnaast hebben mensen ook de mogelijkheid om witlof met kaas of een kaasfondue te nemen. Natuurlijk is de kaas die hiervoor wordt gebruikt allemaal afkomstig uit Gouda.

 

Restaurant Gouda in Holland

Daarnaast heeft de Goudse horecagelegenheid natuurlijk ook typisch Hollands buffet met verschillende stamppotten. Kies bij Restaurant Gouda bijvoorbeeld uit een stamppot van zuurkool, boerenkool of andijvie. Naar keuze kan men hier ook weer een plak met de bekende gele goudse delicatesse aan toevoegen. Als voorgerecht heeft men dit arrangement de keuze uit groentesoep of tomatensoep. Echte Hollandse gerechten.

 

Over de grens

Natuurlijk is er ook rekening gehouden met een tong die op zoek is naar smaken uit oorden die wel boven de zeespiegel liggen. Zo biedt het restaurant ook een complete Indische rijsttafel aan met alles erop en eraan. Deze rijsttafel is uiteraard geschikt voor meerdere personen en voorzien van de meest uiteenlopende specerijen. Authenticiteit staat hierin voorop. Voor dit gerecht is namelijk een kok speciaal uit Indonesië ingevlogen die de bereiding verzorgt.

 

Lunch arrangement

Ook aan de gast die alleen op zoek is naar een plaats om te lunchen is gedacht. Bij restaurant Gouda kun je heerlijk lunchen. Uiteraard bevindt zich in het buffet onder andere een typisch Gouds broodje kaas. Daarnaast kan men ook kiezen uit een heerlijke boeren salade met verse groenten en een pittig vleugje fruit erdoor. Na deze heerlijke lunch kunt u met een gerust hart weer door tot in de avond.