Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

De combinatievloer: innovatief in de bouw.

by gerardkempers on januari 11, 2019

Veel vloersystemen in Nederland maken nog gebruik van oude technieken. Echter is er een grootse ontwikkeling gaande in de bouwindustrie. Namelijk de opkomst van de combinatievloer die innovatie terugbrengt in de bouwwereld. Hierdoor wordt het voor bouwbedrijven een stuk makkelijke om een vloer te leggen bij de bouw van een huis of pand. Daarbij is er inmiddels ook alweer een opvolger van het nieuwe vloersysteem. Deze zorgt voor een hoogwaardige isolatiewaarde en nog betere onderlinge aansluiting.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de combinatievloer en hoe deze in uw bouwprojecten toegepast kunnen worden? Lees dan snel verder, want wij vertellen u graag over de vloertechniek zodat u goed geïnformeerd bent over de mogelijkheden.

Combinatievloer

Het vloersysteem is uniek in zijn soort. Daarbij is er in heel Europa maar één leverancier van dit unieke product. We vertellen u dan ook graag wat dit product zo uniek maakt en waarom het uitermate geschikt is binnen de bouwwereld van tegenwoordig. Het vloersysteem maakt onder andere gebruik van MLP (Multiple Lambda Technology). Dit houdt in dat er drie soorten EPS in een element verwerkt zijn. Dit zorgt ervoor dat er gegarandeerd een hoge isolatiewaarde is.

Dankzij deze MLP techniek en de sponningen rondom de elementen, is er een naadloze aansluiting  van het vloerveld. Dit resulteert erin dat er een minimale kans is op het kieren van de vloerelementen. Hierdoor heeft u de zekerheid dat u uw klanten in ieder geval een uitstekende vloer oplevert!

Mogelijkheden

Uiteraard bent u ook benieuwd in wat voor omgevingen de combinatievloer toegepast kan worden. De vloertechniek werkt uitstekend binnen verschillende toestanden. Denk aan de bouw van een vrijstaande woning, een uitbouw, bij moeilijke funderingsplannen en tijdens het vervangen van een vloer. Daar bovenop kunnen de vloeren snel geleverd worden, zodat u ook in geval van nood snel weer verder kunt!

Contact

Bent u benieuwd naar wat de combinatievloer in uw situatie kan betekenen of heeft u specifieke vragen? Lees dan snel verder op de website of neem gerust even contact op voor antwoord op al uw vragen!