Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

De leukste attracties in Phatasialand

by Marloes83 on september 13, 2019

Phantasialand behoort tot de top 15 van de meest bezochte pretparken in Europa en dat is zeker terecht! Het attractiepark in het Duitse Brühl, vlakbij Keulen, huisvest enkele van de leukste, meest spannende, snelste, meest unieke attracties ter wereld.

Virtual Reality

De nieuwste attractie van Phantasialand, Crazy Bats, is met een doorlooptijd van 4 minuten de langste virtual reality achtbaan ter wereld. De attractie is een uniek samenspel tussen een animatiefilm en een achtbaan. Samen met drie maffe vleermuizen trek je op een coole missie en beleef je een spannend avontuur.

Rollercoasters

Phantasialand biedt een heel arsenaal aan rollercoasters voor jong en oud, voor bangeriken en durfals. Familieboomerang Raik is geschikt voor het hele gezin en bied je spannend bochtenwerk en verrassende richtingveranderingen. In de themawereld Deep in Africa vind je de koningin der slangen, Black Mamba. Deze inverted coaster brengt je langs donkere afgronden, denderende watervallen en steile rotswanden. Door zijn snelle loopings en kurkentrekkers is deze rollercoaster geschikt vanaf 10 jaar. Colorado Adventure is een mijntrein die je langs scherpe bochten, steile rotsen en ravijnen meeneemt door de mijnen. Zo kan de hele familie proven van de goudkoorts van de Colorado Mountains.

3D effecten

Maus au Chocolat is een funride met 3D effecten. Bewapen je met een slagroomspuit en ga de strijd aan met de muizen die de keizerlijke taartenfabriek teisteren. Dolle pret voor de hele familie!

Waterpret

Op warme dagen kan een beetje water voor de nodige afkoeling zorgen. De River Quest voert je in kleine vleermuisbootjes door een middeleeuws kasteel. Door draaikolken en bochten word je in het tunnelsysteem van drie verdiepingen gestort. De modernste waterbaan ter wereld is Chiapas, DIE Wasserbahn. Zet je schrap voor daverende watervallen, exotische planten en diepe kloven. Een onvergetelijke ervaring voor al je zintuigen.

Mis de Phantasialand aanbiedingen niet

Het moge duidelijk zijn: in Phantasialand kan je de meest onvergetelijke momenten beleven. Nog leuker wordt het met onklopbare Phantasialand aanbiedingen waarmee je fijne kortingen op je toegangstickets kan scoren.