Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

De marathon van de historische stad Berlijn

by Marloes83 on januari 30, 2019

Berlijn is de stad waar geschiedenis is geschreven. Vooral de val van de muur en de woorden van Kennedy ‘Ich bin ein Berliner’ spreken velen nog tot de verbeelding. Hoe mooi is het om in deze stad de marathon Berlijn te kunnen lopen? Het parcours is 42,2 kilometer lang en vindt plaats op 29 september 2019. De reis naar Berlijn gaat op eigen gelegenheid en kan gemakkelijk met de auto gemaakt worden. Het is ook het perfect seizoen waarbij de temperaturen normaliter niet te hoog zijn om zo de marathon gemakkelijk uit te kunnen lopen.

Hoe ziet de marathonreis naar Berlijn eruit?

Het is de bedoeling dat je een dag voor de marathon in Berlijn aanwezig ben om daar je startnummer op te halen. ‘s avonds verblijf je in een hotel van je keuze. Je hebt namelijk de keuze uit vier verschillende hotels. Je kunt die dag ook nog deelnemen aan de Frühstücklauf, een kleine marathon van 6 kilometer. De volgende dag is het zover. Je start in de buurt van de beroemde Brandenburger Tor, waar ook de finish plaatsvindt. Nadat je de finish hebt behaald krijg je als herinnering een leuke medaille mee en heb je nog een overnachting in je hotel. De volgende dag kun je nog genieten van een ontbijtbuffet voordat je weer met een nieuwe ervaring rijker, terugkeert naar Nederland.

Een parcours vol met highlights

Het parcours van de marathon van Berlijn is een vlak, snel en erg breed. Ideaal ook voor de niet zo ervaren marathonloper. Tijdens de route kom je tal van Berlijnse highlights tegen, zoals de Reichstag, Fernsehturm, Rathaus Schönenberg, de Staatsoper en de Berliner Dom. Uiteraard krijg je dag van tevoren of juist de dag erna nog gelegenheid om in alle rust de bezienswaardigheden te bezoeken.