Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

De perfecte barkruk?

by Forresult - Experts in online on oktober 1, 2015

Welke kleur barkrukken zijn nou het meest populair? Welke kleuren blijven het langste mooi? Welke kleuren passen het beste in jouw interieur? Twijfelt u over de soort, de kleur en de hoogte van een barkruk? Na het lezen van dit artikel kunt u de juiste keuze maken.

1. Waar moet de barkruk staan?

Afhankelijk van de ruimte waar jij de barkruk gaat zetten, kan je de beste keuze maken. Heb jij een hoge bar in de keuken en ben je op zoek naar leuke, aansprekende barkrukken? Wellicht is een verstelbare barkruk met een rugleuning dan een goede optie. Dat biedt het meeste comfort voor wanneer je aan het eten bent. Zo kan iedereen, onafhankelijk van hoe lang diegene is, comfortabel eten in de keuken.

Zoek jij een barkruk voor in een restaurant of bar? Ga dan voor een simpel en luxe design.  Kies voor zwart, wit of rood als jij wilt dat jouw bar er stylish maar tijdloos uitziet.

2. Welk materiaal is geschikt?

Kies jij voor duurzaam leer of heb je liever een houten look? Als je kiest voor een barkruk met een houten zitting creëer je een tijdloze uitstraling. Daarnaast gaat hout ontzettend lang mee en is het zo dat dit materiaal neutraal is. Het past werkelijk overal. Hout is tijdloos en geeft een natuurlijke uitstraling aan uw interieur.

Kies jij voor een luxueuze uistraling en comfort? Hecht jij waarde aan een barkruk die je makkelijk schoon kan maken? Leren barkrukken zijn hygiënisch en hebben een ontzettend lange levensduur. Kies voor een zwart leren barkruk in verstelbare hoogte als jij gaat voor comfort en een tijdloze uitstraling.

3. Welke hoogte is geschikt?

Afhankelijk van waar de barkruk moet staan is het bepalen van de hoogte belangrijk. De ideale afstand van het bovenblad tot de kruk is 27 tot 28 cm. Met een maximum van 30 cm verschil is het comfortabel om op een barkruk te zitten. De hoogte van een reguliere barkruk ligt doorgaans tussen de 56 en 80 cm. Helemaal ideaal is een verstelbare, hoge barkruk. Door een verstelbare barkruk aan te schaffen kan bepaald worden welke hoogte ideaal is. Eventueel kan de hoogte aangepast worden. Zo kan iedereen comfortabel zitten en zit u niet vast aan een bepaalde hoogte die wellicht niet even comfortabel is voor iedereen.

Maak de juiste keuze!

Weet jij welke barkruk geschikt is? Als het goed is zou jij de juiste keuze in brakrukken en kleur moeten kunnen maken!