Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

De Roos van Jericho – Evlex: een historische roman over een wonderbaarlijke kracht

by admin on februari 28, 2014

Deze indrukwekkende roman over de mystieke Roos van Jericho geschreven door Francisco Martos is een combinatie van een historische ontdekkingsreis en het verslag van de rol die de Roos in zijn eigen leven speelde.

 

De Roos van Jericho is een woestijnplant, die gerust 50 jaar zonder water kan voortbestaan. Bij aanraking met water komt de plant direct weer tot leven. Dat heeft de Roos de bijnaam Wederopstandingsplant verleend en – nog meer dan dat – gemaakt tot een symbool van Liefde. Sinds de tijd van de Arameeërs is de Roos doorgegeven, tot op de dag van vandaag.

Het boek gaat onder meer in op de legende van Mozes en de Roos en de zegening door Jezus van Nazareth.

 

In deze historische roman vloeit het levensverhaal van de schrijver samen met de tienduizend jaar oude geschiedenis van het wonder van de woestijnroos. Het boek is een absolute aanrader voor iedereen die zich wil verdiepen in zijn bewustzijn.

Zal het relaas van Francisco Martos uw denken beïnvloeden? Misschien. Maar zonder twijfel zal het u treffen. En misschien ook wel de troost en toevlucht geven die de Roos aan vele generaties voor ons bood.

 

De Roos van Jericho – Evlex

De Roos van Jericho - Evlex

De Roos van Jericho – Evlex

Uitgeverij Majelu Ediciones

ISBN 978-84-940485-0-0

€ 29,75

www.deroosvanjericho.com

 

—–

 

Noot voor de redactie

 

Voor meer informatie over De Roos van Jericho – Evlex kunt u contact opnemen met Mariëlle van Eeden, majelu.ediciones@gmail.com, 0031-738080136, 0034-637430066.