Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

De scooter bespaart veel tijd

by merweb on april 24, 2015

scooterverkeer

Werk je in de stad en is het verkeer een drama? Heb je te maken met lange files die je veel tijd kosten? Dan is de scooter zeker een uitkomst. De scooter heeft heel veel voordelen waar veel mensen zich niet eens van bewust zijn. Zo kom je vooral in de stad veel sneller van A naar B en stap je direct op bij de voordeur van je huis en stap je af op de plek van bestemming. Parkeerproblemen heb je niet meer omdat je de scooter eigenlijk overal mag neerzetten, dus ook op de stoep. Ook met parkeergeld heb je niets meer te maken en dat kan je een hoop geld besparen.

In tegenstelling tot de auto kent de scooter geen wegenbelasting. Ook de verzekering is spotgoedkoop. De premie is wel afhankelijk van het type scooter dat je hebt of koopt en van je eigen leeftijd en rijervaring. Ben je een brokkenpiloot dan ben je waarschijnlijk meer kwijt aan je scooterverzekering. Gemiddeld betaalt men 10 Euro per maand.

Ook de brandstofkosten zijn erg laag bij een scooter. Zo kun je voor 10 Euro een afstand afleggen van 280 km! Het verbruik van de gemiddelde scooter ligt rond de 1 op 40. Er zijn modellen die de 1 op 50 kunnen halen. Het verbruik hangt ook af van je rijstijl en omstandigheden zoals tegenwind, heuvels en bandenspanning.

Er zijn vele scooter modellen op de markt waaronder sportief, retro, elektrisch en een standaard uitvoering. Daarnaast zijn er veel verschillende merken op scootergebied. Denk hierbij aan Gilera, Vespa, Piaggio, Kymco, Sym, Turbho en ga zo maar door.

Vespa maakt alleen retro scooters. Wil je een scooter kopen van echte kwaliteit dan is Vespa een absolute aanrader. De retro jongen is tot in de kleinste details verfijnd en staat gegarandeerd voor een optimaal rijgenot. De onderdelen zijn van hoge kwaliteit waardoor hij duurzaam is en heel betrouwbaar. Daarnaast is de uitstraling van een Vespa ongekend.

Scooter kopen

Fast & Furious scooters is dé speciaalzaak als het om scooters gaat. Niet alleen kun je bij Fast & Furious scooters een scooter kopen in de winkel maar je kunt hem ook online bestellen en thuis laten bezorgen! Kijk snel op de site: https://www.fastfuriousscooters.nl/

fastfurious