Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Delft Tour – ontdek de historie achter ons Delfts Blauw!

by gerardkempers on september 13, 2018

Indien u altijd al meer heeft willen weten over delfts blauw, waar het vandaan komt en wat de geschiedenis daarachter is bent u naar de juiste plek gekomen! Hier leest u namelijk meer over de mogelijkheden van een Delft Tour en wat daar zo bijzonder aan is. Want Delft is een van de steden in ons land met een prachtige historie en interessante culturele toevoegingen aan de dag van vandaag.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een Delft Tour en wilt u ook meer weten over Delfts Blauw? Dan bent u bij de Delftse aardewerkfabriek De Delftse Pauw aan het juiste adres! Zij weten hier namelijk alles van af en kunnen tijdens een enorm interessante tour alles hierover vertellen.

Delft tour

Tijdens de tour krijgt u veel te zien over de geschiedenis van Delft en waar wij ons Delfts Blauw aan te danken hebben. De tour volgt u door de aardewerkfabriek De Delftse Pauw. Zij zijn één van de weinige, originele aardewerkfabrieken toen Delfts Blauw net leven ingeblazen werd. Dit betekend dat zij de originele technieken in huis hebben en dit ook demonstreren aan u!

Er is kortom geen betere manier om meer te leren over Delfts Blauw. U leert tijdens deze tour alles over het aardewerk product. Zo ziet u hoe deze geproduceerd worden en met de hand beschilderd worden.

De stad Delft

Ook de stad zelf is enorm interessant en bevat ook prachtige bezienswaardigheden. Zo kunt u na de Delft tour heerlijk een dagje in Delft doorbrengen. Er zijn diverse musea waaronder de locatie waar ons voorvader Willem van Oranje omgekomen is. Ook ziet u in de stad veel van oer-Hollandse architectuur en zijn er veel leuke terrasjes om heerlijk te lunchen of wat te drinken. Op deze manier kunt u er een leuk daagje uit van maken met vrienden, familie of collega’s!

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Delft Tour, bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u een bezoek brengen? Op de website leest u meer hierover. Ook kunt u gerust even bellen, zij staan u graag te woord!