Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Dierbaar en altijd bij u

by gerardkempers on februari 13, 2018

Iedereen heeft wel 1 of meerdere dierbare personen om zich heen. Daar wil je graag zo lang mogelijk van genieten en zoveel mogelijk aan denken. Dit kan door middel van foto’s als achtergrond van je telefoon. Maar ook door bepaalde sieraden. Er zijn bepaalde merken die speciaal sieraden maken met de initialen van uw dierbare personen. Minitials is zo’n merk. Een jong merk die in korte tijd een groot deel van de markt hebben veroverd met hun speciale sieraden. Dit kunnen zijn: armbanden, kettingen of enkelbandjes.

Minitials

Ik gaf het net al aan, Minitials is een speciaal merk voor de sieraden met de initialen van uw dierbaren. Het verschil met anderen sieraden is dat je bij dit merk je eigen sieraad kan samenstellen. Wat vinden we nog meer over het jonge merk Minitials. We weten ten eerste dat het is opgericht door 2 jonge moeders die graag de initialen van hun kinderen bij zich wilden houden. Zo ontstond het concept voor het maken van een sieraad die de moeders de hele dag bij zich konden dragen. Aangezien dit idee aansloeg bij meerdere moeders zagen ze een kans op de markt te gaan. Inmiddels is het merk zo sterk gegroeid, dat het een groot deel van de markt bedekt.

Juwelier

Dit merk is niet overal te verkrijgen en dus moet je daarvoor naar een specialist. Een juwelier die offficial dealer is van dit merk beschikt vaak over de hele collectie. Of het nu gaat om armbanden of kettingen maakt niet uit. De kenners van deze juwelier beschikken over alle informatie over Minitials en weten precies wat het beste past bij het persoon.

Ben je nu benieuwd naar alle mogelijkheden voor Minitials en wat het beste bij je past? Bekijk dan eens het merk op internet, of loop eens naar de juwelier waar dit merk beschikbaar is.