Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Een avondje in Delft

by ARTICULUS.nl on juli 3, 2018

Delft is een hele leuke stad. Er komen veel toeristen op af per jaar en dat is niet voor niks, want er is veel te zien en te doen. Ook in de avond is Delft gezellig! Dit artikel gaat over de dingen die je in Delft in de avond kunt doen.

Delft heeft een hele mooie Pathé bioscoop, hier draaien elke avond verschillende films dus er zit voor iedereen wel iets bij. Het is een leuke bezigheid, met wie je op dat moment ook bent, je moeder, vrienden, vriendinnen, je partner of wie dan ook. Kinderen, studenten en ouderen krijgen meestal ook nog eens korting, dus zo is het wat voordeliger. Onder de bioscoop zit een parkeergarage, dus ook als je met de auto bent, kun je er prima heen gaan.

Dan even heel iets anders, in Delft zijn ook verschillende shisha lounges. Als je dus houdt van waterpijp roken kun je hier goed terecht. Ze hebben veel verschillende shisha smaken, zoals sinaasappel, vanille, kauwgom, honing meloen, druif, kiwi, watermeloen, blauwe bes, appel, granaat appel, ananas, framboos, kers, citroen en hotpunch. Er zit dus altijd wel een smaak voor je bij. Ook zijn er shisha shops, dus je kunt er ook shisha kopen.

Als je wilt uitgaan, dan zijn er een aantal leuke gelegenheden in Delft. Leuke plekken zijn: Café de Ruif, de club Ciccionina, een andere club Steck, Bar Sil of de Bierfabriek. Alle uitgaansgelegenheden in Delft liggen dicht bij elkaar, dus je kunt makkelijk verplaatsen van de ene naar de andere plek. Als je hoort dat je vrienden ergens anders zijn, kun je er zo heen lopen want alles is op loopafstand.

Delft is erg mooi in de avond. Daarom leent het zich goed voor een romantische wandeling langs de grachten. Er zijn allerlei mooie bruggetjes en straatjes waar je langs kan lopen.