Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Een elektrische fiets leasen? Dit moet je weten!

by gerardkempers on februari 24, 2021

Tegenwoordig zijn er steeds meer ontwikkelingen op het gebied van de fiets. Een wel bekend gebied voor de meeste Nederlanders. Voor veel mensen is de aanschaf van een elektrische fiets een ideale oplossing. Ouderen zijn bijvoorbeeld niet altijd in staat om nog op eigen kracht een groot stuk te gaan fietsen. Met de ondersteuning van de elektromotor kunnen deze mensen toch nog hun hobby’s blijven beoefenen. Maar voor andere mensen is de aanschaf van een elektrische fiets weer net te duur. En dan blijkt een elektrische fiets leasen ineens een zeer aantrekkelijk alternatief te zijn.

De voordelen van fietslease

Natuurlijk is de meest voor de hand liggende reden voor het kiezen voor fietsenlease de voordelige prijs. Het gebruik van lease biedt echter veel meer voordelen dan de meeste mensen weten. Denk bijvoorbeeld aan een verzekering tegen schade en diefstal waardoor je jezelf nooit meer druk hoeft te maken over waar je jouw fiets parkeert. Ook kun je profiteren van een splinternieuwe fiets, alsof je de fiets net gekocht hebt in de fabriek. En als klap op de vuurpijl profiteer je ook nog van pechhulp door heel Europa en een jaarlijks onderhoud van de lease fiets. Allemaal voordelen dus. En dat valt allemaal binnen ons full service pakket.

Ons aanbod

Naast een elektrische fiets leasen hebben wij een ruim aanbod aan verschillende soorten elektrische fietsen. Denk aan een elektrische mountainbike of een elektrische bakfiets. En wanneer je denkt, nee dat elektrische heb ik helemaal niet nodig, dan kun je ook een normale fiets leasen. Ook fietsen zonder elektromotor kosten een flink bedrag. Een bedrag wat niet iedereen zomaar kan veroorloven. Voor die mensen is er een optie om een normale fiets te leasen. Opnieuw van een mountainbike tot een racefiets tot een stadsfiets. Bekijk onze website voor ons hele aanbod en bekijk of lease iets voor jou is!