Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Een fiets leasen, een slimme keus!

by gerardkempers on februari 17, 2021

Iedereen wil weleens een nieuwe fiets. Nieuwe fietsen zijn alleen hartstikke duur! Daarnaast zit je dan met kans op schade en diefstal, waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Niet iedereen wil die zorgen. Een fiets leasen is dan een perfecte uitkomst. Een leasefiets is een slimme keus als jij zorgeloos van je fiets wil genieten en geen zin hebt om in een keer al zuurverdiende spaargeld uit te geven!

De voordelen van een fiets leasen

De voorwaarden van een fiets leasen zijn vergelijkbaar met wanneer je een auto leaset. Je betaalt een vast bedrag per maand, wat ervoor zorgt dat je de fiets mag gebruiken. Voor dit bedrag is je fiets direct verzekerd tegen schade en diefstal en onderhoud is ook inclusief. Valt je fiets om door de wind? Maak je niet druk, dit wordt gewoon gerepareerd zonder dat jij een factuur te zien krijgt. Deze kosten krijg je wel voor je kiezen als je een fiets koopt. Je verzekering geldt door heel Europa. Je bent zelfs door heel Europa verzekerd tegen pech, voor die lange ritten! Kortom, spring op het zadel en ga lekker fietsen zonder zorgen om een lekke band of kapotte ketting. Dit alles valt binnen het vooraf afgesproken maandelijkse bedrag. Voordeel op voordeel dus! Je moet je alleen afvragen of het wat voor jou is.

Wanneer is fietslease geschikt voor jou?

Een fiets leasen is voor veel mensen ideaal. Toch zijn er ook mensen die waar het misschien minder bij past. Ten eerste bezit je de fiets die je leaset niet. Als je je leasecontract opzegt, moet je je fiets weer inleveren. Als je er een koopt, is ie van jou. Ben je ‘m zat, hop weg ermee. Je betaalt een iets hoger maandtarief dan wanneer je een fiets zou kopen (mogelijk op afbetaling), echter koop je daarmee al je zorgen af en ben je altijd verzekerd van een 100% werkende fiets.