Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Een inbouwrolluik installeren in uw woning?

by gerardkempers on juli 14, 2021

Een vraag die veel mensen al jaren lang bezig houdt is de vraag hoe mensen hun huis goed kunnen beschermen tegen inbraak. Lampje aan, ramen dicht, deur op slot hoor je vast wel eens op televisie voorbij komen. Maar een raam blijft een breekbaar en kwetsbaar onderdeel van de woning waar inbrekers in een paar minuten doorheen zouden kunnen. Om jouw woning volledig te kunnen beschermen is het een goed idee om een inbouwrolluik aan te schaffen. Daarbij ben je volledig beschermd tegen inbraken en kun je daarbovenop ook nog eens van andere voordelen profiteren.

Alle voordelen van een inbouwrolluik

Een inbouwrolluik beschermd dus goed tegen inbraken. Alle ramen en deuren worden volledig gebarricadeerd met een metalen wand. Maar je kunt veel meer doen met een inbouwrolluik. Je kunt het rolluik gebruiken om de zon even buiten te houden. Wanneer de zon in de wintermaanden laag staat is het gemakkelijk om even het rolluik naar beneden te doen zodat je gewoon normaal kan blijven kijken in de woonkamer. Verder is het een goede manier om in de zomermaanden de warmte buiten te houden en in de winter de warmte binnen. Een rolluik functioneert namelijk ook goed als een isolerende laag op bijvoorbeeld de ramen.

Waarom een inbouwrolluik en niet een voorzetrolluik?

De reden waarom u waarschijnlijk voor een inbouwrolluik wilt gaan is omdat rolluiken natuurlijk niet de mooiste toevoegingen aan de woning zijn. Met een voorzetrolluik krijgen sommige mensen een beetje het idee dat ze opgesloten zijn tussen stalen muren. Met een inbouwrolluik verdwijnen de rolluiken volledig in de muur wanneer ze omhoog gaan. Op die manier ziet de woning er overdag gewoon mooi uit van binnen en van buiten en kun je ’s avonds gewoon lekker slapen zonder zorgen dat er ineens iemand voor de deur of in jouw kamer staat.