Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Een klepelmaaier gebruiken maakt alles makkelijker

by gerardkempers on februari 24, 2021

Bent u een bedrijf wat werkzaam is in de groensector? Alles van bermen onderhouden tot parken aanleggen? Dan is een klepelmaaier misschien wel ideaal voor uw bedrijfsvoering. Een klepelmaaier is een grasmaaier die aan een externe robot arm vast gemaakt is. Hierdoor kun je makkelijk bij moeilijke plekken komen. Zoals gras vlakbij het water waar je normaal gesproken gevaar zou lopen om in het water te vallen en onder de grasmaaier terecht kan komen. Met een klepelmaaier kun je makkelijk en snel het werk doen.

Een maaier kopen

Ons aanbod klepelmaaiers is erg ruim. We hebben verschillende merken van topkwaliteit en daarbij hebben we ook een groot aanbod occasions voor de kleinere bedrijven. Op die manier kunnen bedrijven die minder grote investeringen kunnen doen toch mechaniseren. Op die manier komen ze niet achter op concurrenten die wel grote investeringen kunnen doen. En eigenlijk werk het net als bij auto’s. Occasions rijden even goed als nieuwe auto’s alleen zijn occasions duizenden euro’s goedkoper. En zeker wanneer je niet miljoenen euro’s te besteden hebt raden wij het vaak toch aan om eerst de occasions te bekijken. Vaak vind je er erg goede deals. Voor ons hele aanbod occasions en nieuwe maaiers kun je onze website bezoeken.

Een maaier die defect is?

Het kan natuurlijk ook zijn dat een maaier kapot gaat tijdens de werkzaamheden. Er kan bijvoorbeeld een enorme steen in de weg liggen waar je per ongeluk overheen gaat. Wanneer er iets gebeurd waardoor de machine niet meer werkt kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben een enorm aanbod in machineonderdelen. Wanneer we weten welk onderdeel vervangen moet worden kunnen we eenvoudig een nieuwe onderdeel opsturen waardoor uw machine weer zo goed als nieuw zal werken. Voor meer informatie over al onze producten of andere vragen kunt u contact met ons opnemen of de website bezoeken.