Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Een mooi bedrijfspand kopen in Nijkerk

by gerardkempers on september 9, 2019

Ben je op zoek naar een mooi vastgoedproject in het groen? Dan is een bedrijfspand in Nijkerk misschien wel iets voor jou! Doordat de markt op dit moment gunstig gezind is kun je de investering van je geld op een vrij zekere manier beleggen. Zeker nu op dit moment de rente op een spaarrekening zeer laag is. De bedrijfspanden behouden vrijwel de waarde van dit moment, en deze waarde is hoog doordat de grond duurder is geworden.

Een bedrijfspand (ver)huren

Mocht je nu denken ja ik kan dat wel kopen en dan? Als ik het leeg laat staan dan komt er geen extra geld bij mij in het laatje. Je kunt het bedrijfspand wat je hebt gekocht natuurlijk gewoon verhuren aan andere bedrijven, of er natuurlijk zelf in trekken. Mocht het eigenlijk te groot zijn, dan is een verhuur constructie een passende oplossing. Zo zit je met je bedrijf in een mooi kantoorpand, en je hebt genoeg ruimte om te groeien. Zorg er alleen wel voor dat de gemeente of andere lokale overheid jou toestemming heeft gegeven om het leegstaande deel te verhuren.

Een bedrijfspand in Nijkerk vinden

Soms denken mensen bij een bedrijfspand enkel en alleen aan een grote mega-toren waar honderden kantoren bij elkaar zitten, of een pand waar een heel groot bedrijf in zit. Maar dit is niet waar. Bij de bedrijfspanden in Nijkerk staan namelijk een hoop verschillende panden waaronder hele grote, maar ook kleinere panden die nog te koop zijn, of die je kunt huren. Dus voor elke ondernemer is het mogelijk om te kijken of er binnen deze plaats nog mogelijkheden zijn om hun business te vestigen.

Mooi groen in Nijkerk en omgeving

Daarnaast is het in de omgeving van Nijkerk erg groen. Zo voelt het lekker ontspannen en is het er erg rustig. Er heerst een gevoel van rust in plaats van het gejaag in de randstad. Ook kun je laten zien dat je goed en bewust met het milieu omgaat, iets wat het ook goed is voor je bedrijfsimago.