Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

EPDM Lijm, waar wordt het voor gebruikt?

by Roscello on juli 10, 2018

EPDM-Lijm

EPDM lijm is een contactlijm van unieke en zeer hoge kwaliteit. De lijm voor dakbedekking en het verlijmen van alle soorten EPDM hebben wij ontwikkeld op basis van een unieke formule. Er zijn twee soorten EPDM contactlijmen voor u als professional: de EPDM + lijm en de CA52. Beide contactlijmen hebben de ideale eigenschappen voor dakdekkers als het om kwaliteit en gebruiksgemak gaat. De extreme hechting van de EPDM lijm zorgt voor permanente, rotsvaste dakverbindingen. Bovendien wordt de EPDM lijm geleverd als een spuitlijm in drukvat, een zeer hoge opbrengst en is voor dakdekkers zeer handig in gebruik. De beste lijmen voor professioneel gebruik.

EPDM spuitlijmin gebruik

De lijm wordt gebruikt voor dakbedekking voornamelijk voor het lijmen van EPDM. De EPDM + is geschikt voor alle EPDM folies zoals; Amerikaans- en Europees folie van diverse merken en aanbieders.

Verpakking

Wij leveren Upholstery contactlijm in verschillende (recycle) verpakkingen, allemaal in spuitvorm. In 500ml, 750ml, 22.1 liter en 60 liter. de Upholstery spuitlijm in drukvat 22.1 liter is veruit de meest gebruikte verpakkingsvorm. Diverse afmetingen kunnen op aanvraag besproken worden.

EPDM-Lijm in spuitvorm

Wij leveren alle contactlijm, dus ook de EPDM lijmen, in spuitvorm. De spuitlijm in uniek drukvat met lijmpistool en slang, is direct klaar voor gebruik. Onze gebruikers waarderen de EPDM spuitlijm omdat het niet nevelt en zeer nauwkeurig is tijdens het gebruik. Bovendien geeft het drukvat een constante druk, heeft de lijm een laag percentage oplosmiddel en een hoge mate van weersbestendigheid. EPDM contactlijm van Canect Europe: extreem sterke en gebruiksvriendelijke contactlijm, wereldwijd gebruikt door professionals.

 

EPDM contactlijm in drukvat:

✓ Gebruiksgemak en duurzaamheid voorop
✓ Klaar voor gebruik zonder extra benodigdheden
✓ Transparant, droogt snel & hecht direct
✓ Heeft een constante druk
✓ Nevelt niet & is nauwkeurig in gebruik
✓ Hoge mate van vorst- en vochtbestendigheid
✓ Laag percentage oplosmiddel

 

Canect heeft vele lijmsoorten die tevens op maat verkrijgbaar zijn. Kijkt u gerust eens rond op de website.

 

✓ Canect heeft aantoonbaar de beste contact en spuitlijm op de markt ✓ Canect ontwikkelt, produceert, distribueert en adviseert ✓ Canect heeft de breedste range aan verpakkingsmogelijkheden en labeling