Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Factsheet: zó doet de hypotheekmarkt het als het gaat om online samenwerken

by marcommit on januari 28, 2016

Eindhoven, 28 januari 2016 – De hypotheekwereld is een markt waarin veel gebeurt. Hyarchis, specialist in content- en online samenwerkingsoplossingen, houdt de belangrijkste ontwikkelingen als het gaat om online samenwerken met klanten bij in haar jaarlijkse onderzoek. Zo blijkt dat hypotheekverstrekkers op dit moment koploper zijn als het gaat om online samenwerken en wordt als belangrijkste voordeel tijdwinst genoemd. De meest interessante conclusies staan in de onderstaande factsheet opgesomd.

De facts en figures zijn gebaseerd op onderzoek onder 500 professionals uit de bankenwereld, verzekerings-, hypotheken- en pensioenbranche en is uitgevoerd in samenwerking met Markteffect.

De factsheet is gratis – en zonder downloadformulier – te downloaden via: https://www.hyarchis.com/20080930T135639D5/up1/ZayqdtkJC_Factsheet_Hypotheekbranche.pdf

—————-
Over Hyarchis
Hyarchis gelooft in gezamenlijk succes. Samen investeren in relaties is de sleutel tot goede software-implementaties. Hyarchis staat dicht bij de klant en neemt altijd de verantwoordelijkheid, waar en wanneer dan ook. Partnership in het kwadraat, dat is de kracht van Hyarchis. Gepaard met een hoge betrokkenheid bij klanten en resellers, biedt Hyarchis kant-en-klare software oplossingen voor Digital Business, Online Collaboration, Document Management en Customer Communication. De Hyarchis-oplossingen worden toegepast in het primaire klantproces in de gezondheidszorg, hypotheek-, verzekerings-, pensioen- en accountancybranche. Meer informatie: www.hyarchis.com

Hyarchis op: LinkedIn | Twitter

Meer informatie:

Marcommit
Lisanne van der Drift
035 – 5822730
hyarchis@marcommit.nl