Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Feestzaal huren Utrecht!

by gerardkempers on september 19, 2017

Bij Het Oude Tolhuys bent u aan het juiste adres voor het feestzaal huren Utrecht. Wij bieden zalen voor verschillende gelegenheden en groottes. Uw feestzaal op maat dus. Echter begrijpen wij dat niet iedereen hun feestzaal tot hetzelfde doeleinde wilt gebruiken. Daarom wordt deze compleet naar wens ingericht voor welke gelegenheid u maar wilt!

Voor het feestzaal huren Utrecht is bij ons te onderscheiden:

  • Vergaderzalen
  • Recepties
  • Lunch, Diner & Buffet
  • Feesten
  • Bruiloften

Vergaderen kan bij ons even tussendoor, maar ook de hele dag. Of dit nu juist met een klein gezelschap is of juist uw complete team of organisatie. Het is voor ons geen probleem. Wij realiseren de juiste sfeer voor uw vergadering. Hierin bieden wij verschillende arrangementen om aan uw wensen te voldoen.

Recepties hebben bij Het Oude Tolhuys altijd een sfeervol tintje, hieraan wordt bijgedragen door de inrichting van de zalen en de gezelligheid en sfeer dat het met zich meebrengt. Daarbij bieden wij om uw receptie aan te vullen lekkernijen. Zo wordt uw receptie voor welke gelegenheid dan ook een heus succes!

Lunch, Diner & Buffet zijn allen ook mogelijk bij Het Oude Tolhuys. Zo bieden wij vanaf 20 personen een onvergetelijke Lunch, Diner of Buffet in een aparte ruimte met bij sommigen zelfs beschikking over een buitengedeelte! Bij het feestzaal huren Utrecht kunt u dit alles zelf uitkiezen en samenstellen, uiteraard adviseren wij daar graag bij.

Ook voor Feesten en Bruiloften zit u bij ons goed. Er is namelijk altijd iets te vieren en een bruiloft is al een feest op zichzelf waar natuurlijk een sfeervol feest bij hoort om u en uw gasten een feest te bieden dat tot in de puntjes verzorgd is. Het is tevens mogelijk om uw feest compleet te maken met een live-band/ artiest of DJ. Niet is onmogelijk!

Bij Het Oude Tolhuys verzorgen wij een onvergetelijke ervaring voor uw feest gepaard met gepaste professionaliteit voor bijvoorbeeld een vergadering. Dit omdat iedere gelegenheid haar eigen sfeer verdient en niet alleen u, maar ook uw gasten, de juiste feeling krijgen bij het georganiseerde. Daarom zit u bij Het Oude Tolhuys goed voor het feestzaal huren Utrecht.