Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Fellowes lanceert twee nieuwe producten op Orgatec 2018

by marcommit on oktober 4, 2018

Te lang zitten is verleden tijd dankzij Fellowes

Tilburg, 4 oktober 2018 – Op veel kantoren wordt voornamelijk zittend gewerkt. Een werknemer zit gemiddeld zo’n zeven uur per dag achter zijn bureau, wat in veel gevallen tot gezondheidsklachten leidt. In 2017 bleek dat één op de drie Europese werknemers dagelijks lichamelijke klachten heeft, zoals rugpijn, nekpijn en vermoeidheid, als gevolg van het urenlang achter een computerscherm zitten. Fellowes, specialist in kantooroplossingen, lanceert tijdens Orgatec 2018 twee nieuwe producten om werknemers te stimuleren staand te werken en ze zo van deze gezondheidsklachten af te helpen.

Uit eerder onderzoek van Fellowes blijkt dat dat een slechte houding gezondheidsproblemen en ziekteverzuim veroorzaakt bij één op de drie werknemers. De werkplek wordt door hen vaak als oorzaak aangedragen. Om dit ziekteverzuim tegen te gaan introduceert Fellowes tijdens Orgatec twee nieuwe producten: de Levado™ en de Lotus RT™.

De Levado™ is een in hoogte verstelbaar bureau. De mogelijkheden van dit bureau moedigen werknemers aan om een actievere houding tijdens de werkdag aan te nemen. Medewerkers kunnen dit bureau naar eigen hoogte inrichten dankzij een handig touch paneel om zo staand te werken of juist zittend op een fitnessbal. Het bureau is eenvoudig te installeren en gemakkelijk voor iedere werknemer te gebruiken.

Daarnaast introduceert Fellowes een uniek product op de markt met de Lotus™ RT. Dit is een combinatie van de voordelen van een monitorarm en een zit-sta werkstation. Het werkplatform wordt op een bureau geplaatst en kan naar boven bewegen, maar ook naar de zijkanten gedraaid worden. Dit maakt samenwerken makkelijker en stimuleert een actievere, comfortabele werkhouding. De Lotus™ RT biedt dan ook de ultieme flexibiliteit aan werknemers om hun werkplek geheel naar eigen wens af te stellen.

Stephanie Volz, Marketing Coördinator Benelux bij Fellowes: “De laatste jaren wordt er vaak gepredikt hoe slecht langdurig zitten voor de gezondheid is. Te veel zitten wordt soms zelfs als schadelijker dan roken gezien. Om bedrijven te faciliteren om werknemers gezondere keuzes te laten maken, introduceren wij de Levado™ en de Lotus RT™. Bij deze nieuwe producten vinden we het erg belangrijk dat iedere werknemer ze gepersonaliseerd kan gebruiken. We hebben hierbij goed geluisterd naar wat medewerkers willen en ervoor gezorgd dat de producten voor eenieder perfect werken, ongeacht de lengte van een medewerker. We kijken ernaar uit om deze twee producten te lanceren op Orgatec in Keulen. Het is het ideale evenement om deze nieuwe en innovatieve werkvormen te demonstreren.” 

——-
Over Fellowes Brands™
Fellowes Brands™ biedt naast ergonomische oplossingen een breed scala aan producten voor thuis en op kantoor, waaronder papiervernietigers, luchtreinigers, inbindmachines, lamineermachines, bureau-accessoires, mobiele accessoires en archiefoplossingen. Fellowes Brands is opgericht in 1917 door Harry Fellowes en heeft zijn hoofdkantoor in Itasca, Illinois. Het heeft wereldwijd meer dan 1.200 mensen in dienst en kantoren in 20 landen. Fellowes producten zijn verkrijgbaar in meer dan 100 landen. Voor meer informatie ga je naar www.fellowes.com. Meer informatie over de Fellowes papiervernietigers vind je op de website.

Meer informatie:
Marcommit
Arlieke Tammer
fellowes@marcommit.nl
+31355822730