Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Fortino Capital investeert 2,8 miljoen euro in intelligent synchronisatie platform PieSync

by marcommit on maart 15, 2018

Zaventem, 15 maart 2018 – Fortino Capital, de investeringsmaatschappij die onder andere investeerde in de succesvolle scale-ups Teamleader, Bloomon en BuyBay, leidt een investeringsronde van 2,8 miljoen euro voor synchronisatie platform PieSync. PieSync is een geïntegreerd SaaS-platform in de cloud voor het managen van contactinformatie. Het platform synchroniseert realtime en in twee richtingen contactgegevens tussen door bedrijven gebruikte cloudapplicaties. Een aantal bestaande investeerders van PieSync, waaronder Ark Angels Activator Fund, PMV en Dirk Vermunicht, participeert in deze ronde.

Synchronisatie met meer dan honderd SaaS-apps
De investering van 2,8 miljoen euro is gericht op de uitbreiding van sales, marketing en het managementteam van PieSync. Zowel multinationals als het MKB gebruiken een combinatie van verschillende cloudtoepassingen. Een van de grootste uitdagingen voor bedrijven is om deze applicaties met elkaar te integreren en de data zo eenvoudig en goedkoop mogelijk te beheren. De meeste integratietoepassingen sturen data enkel in één richting van de ene naar de andere toepassing. PieSync zorgt ervoor dat bedrijven altijd en vanuit iedere toepassing toegang hebben tot hun meest recente contactinformatie. PieSync synchroniseert inmiddels met meer dan honderd verschillende SaaS-applicaties, zoals Google Contacts, Hubspot, Marketo, Salesforce en Teamleader. Het platform detecteert automatisch mogelijke conflicten in contactgegevens en koppelt data zo aan elkaar dat gaten tussen sales, marketing en de klantenservices verdwijnen.

Duco Sickinghe, Managing Partner bij Fortino Capital: “PieSync vult het gat in de markt door contactgegevens realtime en in twee richtingen te synchroniseren op een eenvoudige en betaalbare manier. Het platform werkt nu succesvol op meer dan honderd verschillende applicaties en daar komen wekelijks nieuwe bij. Met onze investering willen we die verdere groei mogelijk maken.”

Ewout Meyns, CEO van PieSync is trots op de samenwerking met Fortino Capital: “We streven ernaar om de beste oplossing te zijn voor organisaties van elke omvang, zodat ze op een intelligente en eenvoudige manier hun businesstoepassingen in de cloud kunnen integreren. De samenwerking met Fortino Capital is een belangrijke stap in de uitvoering van onze missie om het snelst groeiende platform voor slimme datasynchronisatie te zijn.”

———-

Over Fortino Capital
Investeringsmaatschappij Fortino werd opgericht in 2013 en wordt geleid door Duco Sickinghe, Renaat Berckmoes en Matthias Vandepitte. Fortino Capital investeert in kleine en middelgrote bedrijven met groeipotentieel. Fortino Capital gelooft in het potentieel van visionaire ondernemers met een focus op technologie, E-commerce en digitale transformatie. Fortino Capital brengt versterking van kapitaal, expertise en ervaring op het gebied van innovatie, strategie en groei. Het klantportfolio van Fortino Capital bestaat onder andere uit Bloomon, BuyBay, Teamleader, Slick Software Solutions, inSided en TrendMiner. Voor meer informatie: www.fortino.be

Over PieSync
PieSync is het snelst groeiende platform voor slimme datasynchronisatie in twee richtingen, voor organisaties die hun business willen versterken door hun cloudtoepassingen te integreren. PieSync bevordert de verkoops-, marketing- en serviceprestaties door eenvoudig en betaalbaar contactgegevens te koppelen tussen de verschillende SaaS-ecosystemen en -applicaties en toegang om zo te allen tijde relevante data en betrouwbaarheid te garanderen. Het platform verbindt meer dan honderd applicaties met nieuwe toepassingen, waarvan er elke week nieuwe bijkomen. Het bedrijf ondersteunt met een team van meer dan 20 werknemers bedrijven over verschillende sectoren heen. Het bedrijf werd in 2014 opgericht met de hulp van de start-up accelerator imac en ontving 1,5 miljoen euro aan financiering van de huidige investeerders Ark Angels Activator Fund en PMV. PieSync heeft zijn hoofdkantoor in Gent en wordt geleid door CEO Ewout Meyns en CTO Mattias Putman die actief op zoek zijn naar nieuw talent om het groeiende team verder te versterken.

———
Meer informatie:
Marcommit
Marlin Goethals
035-5822730
fortino@marcommit.nl