Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

FTTH | Super snelle internet verbinding in uw woning

by gerardkempers on augustus 15, 2019

Fiber To The Home, beter bekend als FTTH. Maar wat houdt dit nu precies in? De FTTH betekent een glasvezelverbinding tot aan de woning. Nu steeds meer mensen thuis werken of thuis veel gebruik maken van de wifi, moet het internet thuis ook erg snel zijn. Er wordt geëist dat het internet niet vastloopt of hapert. Dit zorgt voor veel ergernissen. Om dit te voorkomen is ook het laatste gedeelte van de internet verbinding een glasvezelkabel. Het gedeelte van de wijkverdeler naar de woning is nu dus ook een glasvezel. Dit zorgt voor snel, stabiel en veilig internet. We hebben verschillende varianten voor de Fiber.

 

De verschillende soorten

We hebben verschillende soorten voor de FTTH. Het is afhankelijk van de afstand die u wilt overbruggen, welke geschikter is voor u. U heeft de keuze tussen de single-mode fiber en de multi-mode fiber. De single-mode fiber kan grotere afstanden overbruggen. Een goede glasvezelverbinding kenmerkt zich door de grote bandbreedte en de grote afstand waarover het internet snel blijft. Naast de FTTH zijn er ook nog andere vormen van de Fiber. Verdiep u er goed in welke u nodig heeft. De andere varianten die wij aanbieden zijn: \

  • FTTN of de FTTCAB. Dit is een glasvezel tussen twee grote centrales.
  • FTTC of de FTTK. Dit is een glasvezel naar de wijkcentrale in uw buurt.
  • Dit is een glasvezel naar het gebouw, en dan meestal de technische ruimte in het pand.
  • Dit staat voor Fiber To The Office en is dus een glasvezel tot in een bedrijfspand.

Er is dus sowieso een geschikte glasvezelverbinding voor u.

 

Meer informatie

Heeft u meer informatie nodig over de FTTH of andere glasvezelverbindingen? Onze medewerkers staan u graag te woord. Internet is erg belangrijk en samen zorgen we dus voor een sterke verbinding waardoor u altijd kan genieten van goed internet. Op onze website vindt u ons assortiment en de contactgegevens.