Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Ga jij een galafeest organiseren?

by gerardkempers on april 5, 2018

Aan het einde van de middelbare school periode is er natuurlijk traditioneel een galafeest. Eigenlijk pakt iedere school het anders aan. Sommige scholen kiezen ervoor om alles te regelen en andere scholen trommelen een comité op van leerlingen die meehelpen het gala te organiseren. Heb jij je hiervoor opgegeven omdat je het leuk vind om te helpen het galafeest te organiseren? Dan geef ik je in dit artikel graag wat tips waar je op kunt letten.

De locatie?

Dit is natuurlijk het allerbelangrijkste van het organiseren van het galafeest. Het regelen van de locatie. Heel soms kiezen scholen ervoor het gala op school te houden maar vaak wordt er voor een externe locatie gekozen. Als jij in het comité zit en je mag opzoek naar een externe locatie zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Allereerst de grote van de locatie en de plaats van de locatie. De locatie moet natuurlijk groot genoeg zijn maar ook niet te groot want dan voelt het heel verloren aan. Ook de plaats waar het galafeest wordt gehouden is van belang. Je wilt niet dat leerlingen heel ver moeten reizen voordat ze op de locatie aankomen. Ook is het van belang om even te kijken hoe het is geregeld met de drankjes. Gaat dit via een muntjessysteem? Laat dit dan duidelijk weten aan de leerlingen. Ook moet je nadenken hoe je het gaat doen met leerlingen die minderjarig zijn.

De uitnodigingen

Natuurlijk nodig je heel de jaargang uit voor het galafeest. Zorg ervoor dat je de uitnodigingen op tijd verstuurd zodat iedereen de datum kan blokken in zijn of haar agenda. Want het is natuurlijk wel zo leuk als zoveel mogelijk mensen aanwezig zijn op het galafeest. Verder zijn er een heleboel kleine dingen die geregeld moeten worden maar ik weet zeker dat jij een geweldig feest gaat organiseren.