Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Gartner erkent OutSystems in rapport voor ‘Critical Capabilities for Enterprise Low-Code Application Platforms’  

by marcommit on november 15, 2019

OutSystems behoort tot de vijf best scorende leveranciers

Utrecht, 15 november 2019OutSystems, leverancier van hét platform voor low-code-applicatieontwikkeling, is door Gartner erkend in het rapport ‘Critical Capabilities for Enterprise Low-Code Application Platforms 2019*.’ OutSystems behoort in alle use-cases tot de vijf best scorende leveranciers. In het rapport werden 19 vendoren beoordeeld op vier verschillende use cases: citizen development, business unit IT-applicaties, enterprise IT-applicaties en SaaS & ISV mobiele en web-applicaties.

OutSystems kreeg de hoogste totaalscore voor SaaS en independent software vendor mobiele en web-applicaties, de op een na hoogste score voor enterprise IT-applicaties en veroverde een plek in de top 5 voor zowel citizen development en business unit IT-applicaties.

Ga voor meer informatie naar https://www.outsystems.com/1/low-code-application-platforms-critical-capabilities-gartner/
*Gartner, Critical Capabilities for Enterprise Low-Code Application Platforms, Paul Vincent, Yefim Natis, et al., 17 October 2019.

—–
Over OutSystems

Wereldwijd vertrouwen duizenden klanten op OutSystems, hét nummer één Low-Code-ontwikkelplatform voor het versnellen van applicatieontwikkeling. Gedreven techneuten hebben ieder aspect van het platform met oog voor detail ontworpen, waardoor bedrijven enterprise-grade apps kunnen bouwen en daarmee hun digitale transformatie kunnen versnellen. OutSystems is de enige oplossing die de kracht van Low-Code applicatieontwikkeling combineert met geavanceerde mobiele functionaliteiten. Daardoor kan het volledige applicatielandschap visueel gemodelleerd en geïntegreerd worden met bestaande systemen.

Meer informatie:

Marcommit
Gosse de Reus
+31 (0)35-5822730
OutSystems@marcommit.nl