Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Geurkaarsen voor in huis

by Marloes83 on juni 12, 2019

Ben je op zoek naar lekkere en mooie geurkaarsen voor in huis? De geurkaarsen van WoodWick zijn dat absoluut. Kaarsen van WoodWick zijn luxe en uniek en geven je huis- of slaapkamer net dat beetje extra sfeer.

Herinneringen

Stel je voor dat je je huis binnen komt lopen en de heerlijke geur van vanille komt op je af. Je gaat weer even terug in de tijd en denkt aan de heerlijke gerechten met vanille die vroeger thuis werden bereid door je vader, moeder, opa of oma. Of stel je voor dat je een nieuwe babykamer aan het inrichten bent en al helemaal zin krijgt om jullie baby te verwelkomen als je de heerlijke geur van babypoeder ruikt wanneer je deze kamer binnenkomt! Wist je dat geuren vaak aan je herinneringen verbonden worden? Daarom is het zo heerlijk om door een lekkere geur weer teruggenomen te worden in de tijd en terug te denken aan deze fijne herinneringen die je hierdoor ophaalt. Woodwick heeft een groot aanbod aan geurkaarsen in allerlei verschillende en unieke geuren, zodat je lekker kunt afwisselen en de geuren niet wennen. Bovendien zijn er kleine en grotere geurkaarsen. Voor ieder wat wils!

WoodWick kaarsen

Wat zo speciaal is aan de WoodWick kaarsen is dat de lonten gemaakt zijn van hout. De naam zegt het eigenlijk ook al, want “wood” is natuurlijk het Engelse woord voor hout. Dit zorgt ervoor dat de geuren extra speciaal zijn en vooral uniek qua geur. Het geeft echt meer sfeer dan een geurkaars met normaal lont. Zoals al eerder gezegd werd, heeft WoodWick kleine en grote kaarsen in het assortiment. Daarnaast zijn er meerdere vormen beschikbaar, zodat je altijd iets kunt vinden dat perfect in je interieur past. Door verschillende WoodWick kaarsen in je huis te gebruiken, ontstaat er een fijne sfeer die steeds weer verandert wanneer je een andere kaars aansteekt.